Gastenboek

De kapperie stelt het erg op prijs als u tevreden bent met uw haarwerk, pruik of behandeling door de kapperie dit in ons gastenboek te vermelden. Bent u onverhoops niet tevreden meldt het dan direct aan ons, dan kunnen we dit meteen verhelpen! Alvast bedankt. Ook tips of adviezen van klanten aan klanten zijn belangrijk! 

Schrijf een bericht

Doordat ik intensieve chemotherapie moet ondergaan, viel mijn haar sneller uit dan ik op in had gezet. Doordat Moniek al jaren mijn kapster is, hadden we toen er nog niets aan de hand was qua haaruitval al een haarwerk en mutsjes uitgezocht. Het haarwerk zag ik in eerste instantie niet zo zitten, maar toen ik het eenmaal op had, was ik helemaal om.Toen na het uitzoeken, drie weken later het haar heel erg uitviel, hebben we Moniek gebeld en zij heeft de tondeuse erop gezet. Daarna de pruik op m'n hoofd en o wat was ik blij!!!! In het ziekenhuis al vrij snel met m'n blote bolletje gelopen. Fijner dan een mutsje op. Alleen toen onze kleinzoon op bezoek kwam, heb ik de pruik opgezet. Ook de verpleging reageerde zeer enthousiast. Ze vonden de pruik heel mooi en natuurlijk eruitzien. Dat geeft zelfvertrouwen. Ik ben nu bijna een week thuis en als ik naar buiten ga, gaat de pruik op. En ook nu weer: mensen reageren heel enthousiast en positief op de pruik. Ze vinden dat je niet kunt zien, dat ik een pruik op heb. Goed he. Dit wil ik toch even delen en top!!!!! Alle complimenten voor Moniek en toi, toi, toi!!!!!!!
Ik draag eigenlijk nooit wat op m'n hoofd maar nu, noodgedwongen door haaruitval na een hefige bestraling en chemo moest er wel wel gebeuren. Monique kwam langs met allerlei mutsjes en had allerlei adviezen voor kleuren en soorten, maar ook hoe de hoofdhuid en het overgebleven haar te stimuleren. Na enig aandringen heb ik er enige mutsjes uitgezocht en ben ik blij met de goede adviezen en de gekochte mutsjes, waar onder een baret voor buiten. Monique dank zij jouw snelle levering en adviezen voel ik mij alweer iets meer vrouw....
Ik ben bij het uitzoeken van een haarwerk ivm haaruitval door chemokuren heel prettig geholpen door Monique. Na eerst een kennismaking had ze bij een volgende afspraak een aantal modellen in huis, die bijna allemaal direct een goede optie waren, ze kwamen behoorlijk goed in de buurt van mijn eigen kapsel. In vergelijking met een andere salon waar ik ook ben geweest absoluut een betere kijk op wat er bij me past! Ook fijn dat Monique kritisch meedenkt en niet schroomt het te zeggen als ze denkt dat een model niet goed staat. Uiteindelijk een prima haarwerk uitgezocht, ik zal m binnenkort nodig gaan hebben en moet nog erg wennen, maar ook daarbij is het prettig te weten dat Monique nog bereikbaar is, voor vragen of eventueel bijknippen. Kortom, fijne bejegening, mooie haarwerken, als een haarwerk dan toch moet, is de Kapperie een aanrader!

 

Bekijk ook de recenties op onze facebook of instagram pagina. klik op onderstaande icon om daar naar toe te gaan.

   

 

 
         

 

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Het laatste nieuws

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten