De Kapperie

Mijn naam is Monique van Hulzen. Ik ben al meer dan 30 jaar de eigenaar van de Kapperie in Elden.

De kapperie bestaat uit een kapsalon en sinds 2007 een aparte haarwerksalon. Met mijn dochter Lidy runnen wij samen de Kapperie. Lidy de kapsalon en ik zelf de haarwerksalon.

De Kapperie in Arnhem (in het mooie landelijke "Elden" om precies te zijn)  heeft zich door de jaren heen bewezen in het verzorgen van mooie, modieuze en gemakkelijk te verzorgen kapsels voor iedereen. 

Wanneer u te horen krijgt dat uw haren tijdelijk of blijvend kunnen gaan uitvallen is het raadzaam om direct contact op te nemen. Ik kan u dan vroegtijdig informeren over alle (on)mogelijkheden in uw specifieke geval.

U bent van harte welkom!

Monique van Hulzen  

Tip: Je kunt na je bezoek op deze website ons ook volgen op onze facebook of instagram pagina. Hier wordt je dagelijks op de hoogte gehouden van allerlei nuttige en ook leuke nieuwtjes. Wil je meer weten over wat de kapsalon te bieden heeft? Klik dan hier om naar de speciale website van de kapsalon te gaan.

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Het laatste nieuws

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten