Volg ons op Facebook  
Telefoonnummer: 026 - 3816082
entree-dekapperie Haarwerksalon Pand De Kapperie detail Kapperie detail lidy Kapperie Pand De Kapperie Banner006 Banner004

LINKS

De kapperie wil u graag attenderen op een aantal bijzondere organisaties:

De ANKO staat voor een professionele kappersbranche en is daarmee dé ondernemersvereniging voor alle professionele kapperondernemers in Nederland. De ANKO is dé toonaangevende en onafhankelijke belangenbehartiger, adviseur en informatieverschaffer voor alle kapperondernemers in al hun verschijningsvormen in het professionele gedeelte van de kappersbranche.

De kapperie is aangesloten bij de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken (SGC). Als consument bent u verzekerd dat u geschillen of klachten kunt voorleggen aan een onafhankelijke commissie.

 

De Alopecia Areata Patiëntenvereniging (AAPV) is een landelijk werkende vereniging van en voor lotgenoten. Alopecia areata betekent 'pleksgewijze haaruitval'. Het is een aandoening die iedereen - man of vrouw, jong of oud - kan treffen. Lees er meer over op de site.

 

Stichting Pink Ribbon
Stichting Pink Ribbon is geen patiëntenvereniging en is daardoor zeker niet alleen voor borstkankerpatiënten. Zij zetten zich in voor de samenleving in zijn geheel. Ze willen iedereen bewust maken van de ziekte en het onderwerp borstkanker bespreekbaar maken voor de gezonde volwassene en voor diegenen die met de ziekte te maken hebben of hebben gehad. De kapperie steunt Pink Ribbon.

 

Stichting Haarwensen. Veel kinderen die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) kaal zijn of worden, zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar.

Toekomst na kanker Op deze site staat het volledige nazorgaanbod voor kankerpatiënten beschreven. Tevens vind je hier data waarop in bepaalde ziekenhuizen informatiemarkten worden georganiseerd.

Look Good, Feel Better  geeft op een positieve manier praktische informatie en advies over uiterlijke verzorging bij kanker. De Kapperie werkt als vrijwilliger mee met de workshops en individuele behandelingen ook andere activiteiten zoals het geven van advies op informatiebijeenkomsten in ziekenhuizen.

MEDICEUTICALS  staat voor medicinale producten voor de hoofdhuid en het haar. Speciaal voor mensen die last hebben van Alopetia/ Exeem/ Psoriassis. Doormiddel van de Mediscoop, ben ik in de unieke gelegenheid om een gratis professionele diagnose te maken van de hoofdhuid en het haar. Tevens krijgt u deskundig advies. Als u een chemokuur moet ondergaan zorgen de mediceuticals producten ervoor dat de hoofdhuid in een goede conditie blijft, na het beeindigen van de chemokuur en ook juist als het haar weer gaat groeien.

De mediceuticals producten zorgen ervoor dat het "nieuwe" haar sterk en gezond wordt.

Stichting Viva la Donna zet zich in voor vrouwen die de diagnose kanker hebben gehad. Ongeacht de vorm van kanker of het jaar waarin de diagnose is gesteld. De stichting vraagt door middel van campagnes aandacht voor nazorg en worden er diverse projecten georganiseerd om vrouwen die getroffen zijn door kanker weer te laten stralen.

 

De NéNé is een innovatie van de pelerine, een kort, mouwloos schoudermanteltje. De NéNé bedekt schouders en bovenarmen, beschermt tegen kou, maar is ook een prachtige aanvulling op de vrouwelijke garderobe. Ideaal voor vrouwen die door borstkanker een borst of beide borsten verloren hebben.

 

De Gezamenlijke Nederlandse Kappers (GNK) zijn te vinden op www.kappersite.nl. Hier vindt u niet alleen het grootste modellenboek van Europa, maar ook heel veel informatie en talloze tips. De site heeft als doel consumenten te inspireren en te informeren. Daarnaast wordt de kapper gepositioneerd als de haardeskundige bij uitstek.

 

deKapperie en sociale media. Sinds kort is de kapperie ook vertegenwoordigd op www.centillien.com de niewe facebook site voor bedrijven.

 

Tip: Kijk ook eens naar de filmbeelden die gemaakt zijn door Hairconcept, een bedrijf waar ik nauw mee samen werk.

Tip: Kijk ook eens naar de site van Mooihoofd  en Toupim, twee bedrijven waar ik mee samen werk. Deze producten zijn ook via de kapperie verkrijgbaar.

de Kapperie is ook te vinden via een van de grootste gids annex zoek & vind machines van Nederland op het gebied van gezondheid, te weten  health

 

 

 

   
      

 

vanaf 2012 tot 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

   
       
 

 

 

   
       
 

 

 

   
       
       
       

 

© 2015 De Kapperie