LINKS

De kapperie wil u graag attenderen op een aantal bijzondere organisaties:

De ANKO staat voor een professionele kappersbranche en is daarmee dé ondernemersvereniging voor alle professionele kapperondernemers in Nederland. De ANKO is dé toonaangevende en onafhankelijke belangenbehartiger, adviseur en informatieverschaffer voor alle kapperondernemers en haarwerkspecialisten in al hun verschijningsvormen in het professionele gedeelte van de kappersbranche.

De Alopecia Areata Patiëntenvereniging (AAPV) is een landelijk werkende vereniging van en voor lotgenoten. Alopecia areata betekent 'pleksgewijze haaruitval'. Het is een aandoening die iedereen - man of vrouw, jong of oud - kan treffen. Lees er meer over op de site.

Stichting Pink Ribbon
Stichting Pink Ribbon is geen patiëntenvereniging en is daardoor zeker niet alleen voor borstkankerpatiënten. Zij zetten zich in voor de samenleving in zijn geheel. Ze willen iedereen bewust maken van de ziekte en het onderwerp borstkanker bespreekbaar maken voor de gezonde volwassene en voor diegenen die met de ziekte te maken hebben of hebben gehad. De kapperie steunt Pink Ribbon.

Stichting Haarwensen. Veel kinderen die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) kaal zijn of worden, zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar.

Toekomst na kanker Op deze site staat het volledige nazorgaanbod voor kankerpatiënten beschreven. Tevens vind je hier data waarop in bepaalde ziekenhuizen informatiemarkten worden georganiseerd.

Look Good, Feel Better  geeft op een positieve manier praktische informatie en advies over uiterlijke verzorging bij kanker. De Kapperie werkt als vrijwilliger mee met de workshops en individuele behandelingen ook andere activiteiten zoals het geven van advies op informatiebijeenkomsten in ziekenhuizen.

MEDICEUTICALS  staat voor medicinale producten voor de hoofdhuid en het haar. Speciaal voor mensen die last hebben van Alopetia/ Exeem/ Psoriassis. Doormiddel van de Mediscoop, ben ik in de unieke gelegenheid om een gratis professionele diagnose te maken van de hoofdhuid en het haar. Tevens krijgt u deskundig advies. Als u een chemokuur moet ondergaan zorgen de mediceuticals producten ervoor dat de hoofdhuid in een goede conditie blijft, na het beeindigen van de chemokuur en ook juist als het haar weer gaat groeien.

De mediceuticals producten zorgen ervoor dat het "nieuwe" haar sterk en gezond wordt.

Een tweede leven voor uw haarwerk? Wij als kapperie nemen geen gebruikte haarwerken in, het laatste wat wij willen is onze klanten de indruk geven dat wij gebruikte goederen verkopen. Maar we zien wel het nut om nog goede haarwerken een tweede leven te geven. Dat ondersteunen door deze haarwerken te doneren aan stichting Protesis de mama.

Kijk ook eens naar de site van Mooihoofd, Toupim of Rosette la Vedetta drie bedrijven waar ik mee samen werk. Deze producten zijn ook via de kapperie verkrijgbaar.


 

 

     
     

 

 

   
       

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     
     

 

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Het laatste nieuws

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten