Volg ons op Facebook  
Telefoonnummer: 026 - 3816082
entree-dekapperie Haarwerksalon Pand De Kapperie detail Kapperie detail lidy Kapperie Pand De Kapperie Banner006 Banner004

Tops, petten, sjaals en meer ..


Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven. Wij hebben dan ook tops, petten, bandana’s, sjaals en nog veel meer, in vele kleuren, motieven en materialen. Wij treden op als verkooppunt van "Mooihoofd", een bedrijf die gespecialiseerd is in prachtige en hoogwaardige hoofdbedekkingen. Een ander alternatief is een haarband met echthaar, deze gebruik je in combinatie met een pet of top. Een mooi alternatief wanneer er (eventjes) geen behoefte is aan een pruik.

wenkbrauwen

Door een behandeling met een chemotherapie kan dit effect hebben op je wenkbrauwen. Daarom heeft de Kapperie ook hier een oplossing voor. Met de wenkbrauw kit geef je je wenkbrauwen gemakkelijk en snel de juiste kleur en vorm. Door de bijgevoegde sjablonen en het kwastje krijgen de wenkbrauwen een mooier en natuurlijker resultaat dan wanneer je permanente wenkbrauwverf of een wenkbrauwpotlood gebruikt. De wenkbrauwpoeder is tevens waterproof.

Top collectie

Mutsje van goede, comfortabele stretch kwaliteit. Een onmisbare basic bij haaruitval door chemo of alopecia.  Met de naden naar buiten voor meer volume of met de naden naar binnen voor een ronder effekt. Een Top kun je op verschillende manieren dragen; met het volume naar achteren of aan de zijkant. Probeer zelf uit waar jij je het best bij voelt. Draag hem zo, of in combinatie met een sjaal. Wil je deze mutsjes online bestellen dat kan bij Mooihoofd.nl, de Kapperie heeft de hiergetoonde getoonde mutsjes op voorraad, dat is vooral makkelijk als u het hoofdbedekking wilt bekijken, passen of meteen mee wilt nemen.

Top plus collectie

    

Mutsje van goede, comfortabele stretch kwaliteit. De basis van dit model is onze bekende Top waarover in hetzelfde materiaal extra gedrapeerde stroken zijn vastgemaakt. Je hoeft niks meer zelf te knopen of vast te maken, gewoon opzetten en klaar! Past bij allerlei kledingstijlen, van basic tot chique.

      

 

Petten en sjaals

Balloon caps zijn rond van model, met lekker veel volume. Zowel de voering als de buitenkant van deze cap is van katoen en het model geeft een optimale bedekking van de haarlijn. Elastiek aan de achterkant. Naar wens kan de cap ook gecombineerd worden met een haaraccessoire of dunne driehoek sjaal Klik op de foto hier naast om naar onze fotocollectie van tops, petten,  sjaals en meer te gaan.  

Tip: Kijk hoe je  snel en eenvoudig via deze instructievideo een sjaal kan

              

 << terug 

      

 

Goed gemutst bij (tijdelijk) haarverlies

Wat je ook zoekt, petten, mutsjes, sjaals, bandana's, wij hebben het. Speciaal geselecteerd voor gebruik op een hoofd zonder haar. Een mooi alternatief wanneer er (even) geen behoefte is aan een pruik. Ze bedekken de haarlijn volledig en glijden niet af. Een geruststellende gedachte. Alle artikelen zijn voorzien van uitgebreide informatie over materiaal en draagmogelijkheden. Een aantal multifunctionele mutsjes (de "tops") en bandana’s zijn speciaal voor Mooihoofd gemaakt. Ze komen altijd van pas, ook als je voor een haarwerk hebt gekozen. De collectie is professioneel ingekocht, met oog voor pasvorm, kwaliteit en comfortabele materialen. En omdat niemand er iedere dag hetzelfde uit wil zien, zijn er accessoires om naar hartelust mee te combineren.

 

 

 

   
   
   
   
   

© 2015 De Kapperie