Volg ons op Facebook  
Telefoonnummer: 026 - 3816082
Banner006 Banner005 Banner004 Banner006 Banner003 Banner006

Nieuws

Dag van het haarwerk

Geschreven op

Kwart Nederlanders gaat gebukt onder haarverlies Ongeveer één op de vier vrouwen boven de veertig jaar krijgt last van extreme haaruitval. Kaalheid bij vrouwen is in Nederland een taboeonderwerp. Vrouwen (en ook mannen) bij wie het haar gaat uitvallen, kunnen hierdoor te maken krijgen met psych... Lees meer »

Ook dit jaar weer steunt de kapperie het team les Ziekleurs met hun Alpe duZes actie!

Geschreven op

Ook dit jaar gaat het team "Les Ziekleurs" uit Elden er weer tegen aan. de Kapperie sponsort deze actie door zelf ook naar Alpe duZes af te reizen en het team logistiek te ondersteunen. Daarnaast organiseert Monique van Hulzen samen met de andere vrouwelijke leden van het team verschillende works... Lees meer »

Thema-avond UITERLIJKE VERZORGING EN KANKER Woensdag 18 maart 2015 in het Toon Hermanshuis in Arnhem

Geschreven op

"Ik heb het leven lief, De bergen en de dalen, De warme zonnestralen, Ik heb het leven lief!” Toon De kappertie is een van de deelnemende bedrijven, tevens zal Monique van Hulzen als gastspreker optreden Kanker zet je leven op zijn kop. Lees meer »

Verjongende korte kapsels voor vrouwen van 50plus

Geschreven op

Wist je dat een kapsel erg verjongend kan werken? Wanneer je een kapsel hebt die er goed uit ziet en goed past bij jouw gezichtsvorm dan kan deze heel wat jaartjes van je huidige leeftijd afsnoepen (qua looks dan) Omdat er meestal niet heel veel aandacht wordt geschonken aan kapsels voor dames ou... Lees meer »

Look good feel better

Geschreven op

Als vrijwilliger werkzaam bij "Look good feel better" weet ik als geen ander welke behoeften er leven als men plotseling geconfronteerd wordt met de gevolgen van kanker. Look Good... Feel Better geeft op een positieve manier praktische informatie en advies over uiterlijke verzorging bij kanker. Lees meer »

© 2015 De Kapperie