Nieuws

vaste lijn tijdelijk niet beschikbaar

Geschreven op

beste lezer, Onze vaste telefoon lijst is tijdelijk niet beschikbaar vanwege een verhuizing van provider. We hopen dat deze weer snel werkend is. Lees meer »

Gesloten

Geschreven op

de Kapperie is GESLOTEN van 10-09-2021 t/m 27-09-2021. Wij hopen u weer te verwelkomen op 28-09-2021 U kunt ons telefonisch bereiken op 06-25002147 Lieve kappers groet Lidy... Lees meer »

Haaruitval als gevolg van Corona

Geschreven op

HAARUITVAL DOOR CORONA (COVID-19) Heeft u het coronavirus gehad en merkt u een plotselinge toename in haaruitval en/of kale plekken op uw hoofd? Lees meer »

Update 8 mei 2020 Wij zijn weer open per 11 mei

Geschreven op

Vanaf maandag 11 mei kunnen we elkaar in Nederland iets meer ruimte geven, en daarbij het coronavirus onder controle houden. Naleving van de belangrijkste basisregels is da... Lees meer »

Update 23 april Protocol Verantwoord naar de kapper in Coronatijd

Geschreven op

De kappersbranche wil dat er veilig gewerkt kan worden door werknemers/ondernemers en alle werkenden in de branche. De branche wil voorzien in de behoefte van de klanten om... Lees meer »

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Over ons

Wij zijn al meer dan 20 jaar een begrip in Arnhem en omgeving. In de jaren '90 begonnen als een dameskapsalon maar door de jaren heen uitgegroeid tot een all-round kapsalon waar jong en oud zich thuis voelt. 

Lidy van Dam

Top styliste, al 2 jaren achtereen modellen verzorgd op de Amsterdam Fashion Week

Monique van Hulzen

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten