Volg ons op Facebook  
Telefoonnummer: 026 - 3816082
entree-dekapperie Haarwerksalon Pand De Kapperie detail Kapperie detail lidy Kapperie Pand De Kapperie Banner006 Banner004

Nieuws

Onze privacy verklaring

Geschreven op

de Kapperie neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Wil je meer weten? lees dan onze Privacy verklaring Lees meer »

Op zoek naar een zorgverzekering die pruiken en haarwerk vergoedt?

Geschreven op

Op zoek naar een zorgverzekering die pruiken en haarwerk vergoedt? Independer heeft voor je op een rijtje gezet wat de vergoedingen per verzekeraar zijn. Je kunt per verzekeraar de vergoeding voor pruiken en haarwerk bekijken, maar ook sorteren op prijs. Lees meer »

Zorgverzekering 2018

Geschreven op

Zoetermeer, november 2017 Aan alle leden van de Alopecia Vereniging Betreft Zorgverzekering 2018 Het einde van het lopende verzekeringsjaar is nabij . De vraag dringt zich weer op of je bij je huidige zorgverzekeraar nog een passende dekking hebt. Zorgpakketten worden immers aangepast . Lees meer »

Nieuw in ons assortiment

Geschreven op

Binnenkort verkrijgbaar bij ons in de salon. Baobab PURE Soap beste reiniging voor gezicht en lichaam. Zeker nu voor de wintermaanden. Ook super in combinatie met de Bao-Med olie!! Lees meer »

Dag van het haarwerk

Geschreven op

Kwart Nederlanders gaat gebukt onder haarverlies Ongeveer één op de vier vrouwen boven de veertig jaar krijgt last van extreme haaruitval. Kaalheid bij vrouwen is in Nederland een taboeonderwerp. Vrouwen (en ook mannen) bij wie het haar gaat uitvallen, kunnen hierdoor te maken krijgen met psychis... Lees meer »

© 2015 De Kapperie