Volg ons op Facebook  
Telefoonnummer: 026 - 3816082
entree-dekapperie Haarwerksalon Pand De Kapperie detail Kapperie detail lidy Kapperie Pand De Kapperie Banner006 Banner004

Nieuws

Update 1 april 2020 Coronavirus (COVID-19)

Geschreven op

Zoals jullie vernomen hebben worden de noodmaatregelen tot 28 april verlengd. Dat betekent dat ook de Kapperie gesloten blijft. Als je nog een afspraak hebt staan, dan bellen we je hierover. Het ophalen van de thuis pakketten blijft mogelijk tussen 10:00 en 13:00 uur. Lees meer »

Ook wij nemen het Coronavirus serieus (COVID-19)

Geschreven op

Het zijn bijzondere tijden, zoveel is duidelijk. Winkels en kantoorpanden dicht, iedereen thuis werken, een toespraak van de premier, met zijn allen voor de buis, steeds nieuwe en strengere maatregelen en natuurlijk angst voor de gezondheid van jezelf en je dierbaren. Lees meer »

Onze privacy verklaring

Geschreven op

de Kapperie neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Wil je meer weten? lees dan onze Privacy verklaring Lees meer »

Op zoek naar een zorgverzekering die pruiken en haarwerk vergoedt?

Geschreven op

Op zoek naar een zorgverzekering die pruiken en haarwerk vergoedt? Independer heeft voor je op een rijtje gezet wat de vergoedingen per verzekeraar zijn. Je kunt per verzekeraar de vergoeding voor pruiken en haarwerk bekijken, maar ook sorteren op prijs. Lees meer »

Zorgverzekering 2018

Geschreven op

Zoetermeer, november 2017 Aan alle leden van de Alopecia Vereniging Betreft Zorgverzekering 2018 Het einde van het lopende verzekeringsjaar is nabij . De vraag dringt zich weer op of je bij je huidige zorgverzekeraar nog een passende dekking hebt. Zorgpakketten worden immers aangepast . Lees meer »

© 2015 De Kapperie