Volg ons op Facebook  
Telefoonnummer: 026 - 3816082
entree-dekapperie Haarwerksalon Pand De Kapperie detail Kapperie detail lidy Kapperie Pand De Kapperie Banner006 Banner004

Nieuws

'Shaduw is veilig'. Toch?

Geschreven op

Huidkanker is in Nederland de meest voorkomende vorm van kanker, waarvan melanoom de meest agressieve vorm is. Daarom start Stichting Melanoom binnenkort met haar nieuwe bewustwordingscampagne 'Bescherm jezelf, check jezelf'. Vrijwel elke Nederlander is bekend met de veelgehoorde fabels omtrent v... Lees meer »

Verwendag Ziekenhuis Rijnstate te Arnhem.

Geschreven op

Vrouwen die diagnose kanker hebben gekregen konden 29 maart j.l. terecht in het Ziekenhuis Rijnstate (Arnhem) voor een informatie- en verwendag. Wederom een groot succes. Er waren ook dit keer weer verscheidene vrijwilligers vanuit verschillende disciplines en bedrijven aanwezig. Lees meer »

Man sneller kaal door Roken

Geschreven op

Mannen die meer dan twintig sigaretten per dag roken, hebben grote kans om kaal te worden. Roken maakt de haarzakjes kapot en beschadigt cellen die verantwoordelijk zijn voor de bloedsomloop en hormoonhuishouding. Dat zeggen wetenschappers uit Taiwan, die 740 mannen van gemiddeld 65 jaar oud onde... Lees meer »

De kapperie nu ook op youtube

Geschreven op

Arnhem, januari 2012 Met het begin van het nieuwe jaar is de kapperie nu ook op youtube zichtbaar. In nog geen drie minuten ziet u wat de kapperie voor u kan betekenen. Nu ook op deze site. Lees meer »

Je bent jong en je hebt borstkanker. Wat nu...?

Geschreven op

Na de diagnose borstkanker kan het zijn dat chemotherapie een onderdeel is van je behandeling. Een van de bijwerkingen van chemotherapie is haarverlies. Bij een behandeling met chemotherapie is het zeer waarschijnlijk dat er tijdelijke kaalheid optreedt. Een kaal hoofd is niet zomaar te verbergen. Lees meer »

© 2015 De Kapperie