Nieuws

Nieuw in ons assortiment

Geschreven op

Binnenkort verkrijgbaar bij ons in de salon. Baobab PURE Soap beste reiniging voor gezicht en lichaam. Zeker nu voor de wintermaanden. Lees meer »

Dag van het haarwerk

Geschreven op

Kwart Nederlanders gaat gebukt onder haarverlies Ongeveer één op de vier vrouwen boven de veertig jaar krijgt last van extreme haaruitval. K Lees meer »

Ook dit jaar weer steunt de kapperie het team les Ziekleurs met hun Alpe duZes actie!

Geschreven op

Ook dit jaar gaat het team "Les Ziekleurs" uit Elden er weer tegen aan. de Kapperie sponsort deze actie door zelf ook naar Alpe duZes af te reizen en het team logistiek te... Lees meer »

Thema-avond UITERLIJKE VERZORGING EN KANKER Woensdag 18 maart 2015 in het Toon Hermanshuis in Arnhem

Geschreven op

"Ik heb het leven lief, De bergen en de dalen, De warme zonnestralen, Ik heb het leven lief!” Toon De kappertie is een van de deelnemende bedrijven, tevens zal Monique van... Lees meer »

Verjongende korte kapsels voor vrouwen van 50plus

Geschreven op

Wist je dat een kapsel erg verjongend kan werken? Wanneer je een kapsel hebt die er goed uit ziet en goed past bij jouw gezichtsvorm dan kan deze heel wat jaartjes van je h... Lees meer »

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Over ons

Wij zijn al meer dan 20 jaar een begrip in Arnhem en omgeving. In de jaren '90 begonnen als een dameskapsalon maar door de jaren heen uitgegroeid tot een all-round kapsalon waar jong en oud zich thuis voelt. 

Lidy van Dam

Top styliste, al 2 jaren achtereen modellen verzorgd op de Amsterdam Fashion Week

Monique van Hulzen

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten