Volg ons op Facebook  
Telefoonnummer: 026 - 3816082
entree-dekapperie Haarwerksalon Pand De Kapperie detail Kapperie detail lidy Kapperie Pand De Kapperie Banner006 Banner004

Maatwerk haarstukjes en haarwerken

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat EN handgemaakt vervaardigd.

Daarbij kunnen we verschillende bevestigings methodes onderscheiden:

  • Doormiddel van clips, als u nog voldoende haar heeft maar het haar is te dun, futoos of heeft geen volume dan is dit een super oplossing. U maakt het haarstuk aan uw eigen haar vast door de clips te bevestigen aan uw haar.
  • U kunt ook kiezen om het haarstuk met een medicinalelijm of tape te bevestigen. Dit is een oplossing als u weinig of geen haar meer boven op heeft.

Het aanschaffen van een maatwerk haarwerk kan uw persoonlijke voorkeur zijn, soms ook noodzaak omdat confectiehaarwerken of -haarstukken niet voldoen aan uw eisen.  Echter maathaarwerk is een kostbare prothese. Echt haar heeft het voordeel dat alle kappersbehandelingen er op toegepast kunnen worden en dat het er nog natuurlijker uit ziet.

Bij een maatwerk wordt het haar met de hand geknoopt, in de gewenste kleur, lengte, structuur en dikte.  De samenstelling van een maatwerk kan geheel synthetisch, geheel echt haar of een mix in elk denkbare verhouding van beide zijn. De levertijd van een maatwerk bedraagt 10 tot 12 weken.

Aanmeten

Omdat het hier niet meer gaat om een standaard haarwerk, zal het haarstukje of haarwerk worden aangemeten. Hiervoor wordt een mal van uw hoofd gemaakt. Deze mal vormt de basis voor het maatwerk. 


De binnenzijde
De samenstelling van het binnenwerk is afhankelijk van verschillende factoren. Uw wensen, het model, de haarlengte, de bevestigingsmethode als ook het draagcomfort. Wij kunnen u helpen bij het maken van de juiste beslissing. U kunt namelijk kiezen uit verschillende werkwijzes, basismaterialen en combinaties hiervan. 


 


De buitenzijde
De "buitenkant” van een haarwerk houdt in dat U het soort haar, het model en de kleur gaat bepalen. De keuze van het haar, synthetisch of echthaar, bepaald in grote mate de mogelijkheid in de model- en kleurbepaling.

Het vervaardigen van het haarwerk
Nadat alle gegevens bekend zijn zal het geheel opgestuurd worden naar het maatwerkatelier. Hierna kan het 8 tot 10 weken duren voordat Uw haarwerk weer in ons bezit zal zijn. Als finishing touch zullen wij het maatwerk exact in model brengen zoals U heeft aangegeven. 

 

<terug naar onze oplossingen>

<naar boven>

         
   
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

© 2015 De Kapperie