Maatwerk haarstukjes en haarwerken

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat EN handgemaakt vervaardigd.

Daarbij kunnen we verschillende bevestigings methodes onderscheiden:

  • Doormiddel van clips, als u nog voldoende haar heeft maar het haar is te dun, futoos of heeft geen volume dan is dit een super oplossing. U maakt het haarstuk aan uw eigen haar vast door de clips te bevestigen aan uw haar.
  • U kunt ook kiezen om het haarstuk met een medicinalelijm of tape te bevestigen. Dit is een oplossing als u weinig of geen haar meer boven op heeft.

Het aanschaffen van een maatwerk haarwerk kan uw persoonlijke voorkeur zijn, soms ook noodzaak omdat confectiehaarwerken of -haarstukken niet voldoen aan uw eisen.  Echter maathaarwerk is een kostbare prothese. Echt haar heeft het voordeel dat alle kappersbehandelingen er op toegepast kunnen worden en dat het er nog natuurlijker uit ziet.

Bij een maatwerk wordt het haar met de hand geknoopt, in de gewenste kleur, lengte, structuur en dikte.  De samenstelling van een maatwerk kan geheel synthetisch, geheel echt haar of een mix in elk denkbare verhouding van beide zijn. De levertijd van een maatwerk bedraagt 10 tot 12 weken.

Aanmeten

Omdat het hier niet meer gaat om een standaard haarwerk, zal het haarstukje of haarwerk worden aangemeten. Hiervoor wordt een mal van uw hoofd gemaakt. Deze mal vormt de basis voor het maatwerk. 


De binnenzijde
De samenstelling van het binnenwerk is afhankelijk van verschillende factoren. Uw wensen, het model, de haarlengte, de bevestigingsmethode als ook het draagcomfort. Wij kunnen u helpen bij het maken van de juiste beslissing. U kunt namelijk kiezen uit verschillende werkwijzes, basismaterialen en combinaties hiervan. 


 


De buitenzijde
De "buitenkant” van een haarwerk houdt in dat U het soort haar, het model en de kleur gaat bepalen. De keuze van het haar, synthetisch of echthaar, bepaald in grote mate de mogelijkheid in de model- en kleurbepaling.

Het vervaardigen van het haarwerk
Nadat alle gegevens bekend zijn zal het geheel opgestuurd worden naar het maatwerkatelier. Hierna kan het 8 tot 10 weken duren voordat Uw haarwerk weer in ons bezit zal zijn. Als finishing touch zullen wij het maatwerk exact in model brengen zoals U heeft aangegeven. 

 

<terug naar onze oplossingen>

 

 
   
 
   
 
   
 
   
 

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Het laatste nieuws

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten