Volg ons op Facebook  
Telefoonnummer: 026 - 3816082
entree-dekapperie Haarwerksalon Pand De Kapperie detail Kapperie detail lidy Kapperie Pand De Kapperie Banner006 Banner004

 

De kapperie stelt het erg op prijs als u tevreden bent met uw haarwerk, pruik of behandeling door de kapperie dit in ons gastenboek te vermelden. Bent u onverhoops niet tevreden meldt het dan direct aan ons, dan kunnen we dit meteen verhelpen! Alvast bedankt. Ook tips of adviezen van klanten aan klanten zijn belangrijk! 

Schrijf een bericht

Ben blij dat ik voor mijn nieuwe haarwerk heb gekozen voor "de Kapperie". In goed overleg werd een mooi haarwerk uitgezocht en alvast (kosteloos) het nog wel aanwezige haar bijgeknipt. Het haarwerk werd daarna met zorg geplaatst en ik kreeg uitgebreid uitleg over de verdere verzorging.
Goede intake gehad met een integere Monique. 3 pruiken voor mijn Afro haar heeft Monique voor mij op zicht bij een leverancier gehaald. Ben zelf nog op zoek gegaan naar een goed haarwerk bij een winkel voor Afro haar benodigdheden en een mooi en goed passend haarwerk gevonden. Helaas wil Monique nu een vergoeding voor de 3 haarwerken welke zij van hasr leverancier op zicht heeft gehad. Erg jammer en is naar mijn mening misbruik maken van haar positie en mijn ziekte!
Ik ben superblij met mijn nieuwe haarwerk.
Monique heeft heel goed gekeken, wat bij mij past.
Het voelde heel vertrouwd.
Dankjewel voor de fijne begeleiding en ik ben heel blij met alle complimenten, die ik krijg.
Liefs Petra.
Als je op zoek bent naar een haarwerk, kan ik écht maar één salon en één mevrouw aanraden.
Zij weet precies wat je nodig hebt. Je kunt het allemaal aan Monique van de Kapperie overlaten. Zij stelt je NOOIT teleur.
Als je op zoek bent naar een haarwerk, kan ik écht maar één salon en één mevrouw aanraden.
Zij weet precies wat je nodig hebt. Je kunt het allemaal aan Monique van de Kapperie overlaten. Zij stelt je NOOIT teleur.
Het is niet zo moeilijk om voor de Kapperie én voor Monique een positieve recentie te schrijven.
Het is een fantastische zaak en een hele lieve en vakkundige vrouw. Ze weet precies wat je bedoelt en ze maakt er geen punt van om je thuis of waar je ook verblijft op te komen zoeken met een aantal haarwerken. Ze knipt de haarwerken ter plekke bij.
Zij is en blijft een aanrader.
Hartelijk dank, Monique, voor de goede zorg en aandacht.
Het haarwerk past goed bij mij.
Wij kunnen de kapperie van harte aanraden.
Hartelijke groet van een tevreden klant.
Na de eerst te schrik te boven zijn gekomen dat ik een pruik zou gaan dragen door de chemokuur ben ik terecht gekomen bij Monique. Toen wij daar binnen kwamen viel de spanning gelijk weg. Zo vriendelijk en gastvrij. Ze had al wat pruiken en kon meteen passen. 1 in mijn kleur en model. Alles werd zo fijn en rustig uitgelegd. Alle tijd werd er voor je genomen. Ik ging dan ook met een heel goed gevoel naar huis. Dank je wel.
Als je je haar verliest door een chemokuur is dat erg verdrietig. In die situatie is het heel fijn een kapster te ontmoeten, die je begripvol opvangt en je deskundig advies kan geven over haarwerken en mutsjes. Die op het moment dat de tondeuse over je hoofd gaat,een doos met tissues klaar heeft staan en heel tactvol een gordijntje voor de spiegel kan laten zakken als de confrontatie met je kale hoofd je even teveel is.
Dankjewel voor de fijne behandeling; die maakte de emotionele "hobbel" minder moeilijk.
Lieve Monique,
Bedankt voor jouw steun. Mijn pruik lijk op mijn eigen haar. Ik voel me weer hetzelfde in deze moeilijke tijd.
Dikke knuffel
Patricia

 

 

 

Bekijk ook de recenties op onze facebook pagina. klik op onderstaande pagina om daar naar toe te gaan.

 

 
 

 

 

 

© 2015 De Kapperie