Gastenboek

De kapperie stelt het erg op prijs als u tevreden bent met uw haarwerk, pruik of behandeling door de kapperie dit in ons gastenboek te vermelden. Bent u onverhoops niet tevreden meldt het dan direct aan ons, dan kunnen we dit meteen verhelpen! Alvast bedankt. Ook tips of adviezen van klanten aan klanten zijn belangrijk! 

Schrijf een bericht

Vanwege komende chemotherapie terecht gekomen bij de Kapperie. Bij de intake fijn geholpen. Bij de volgende afspraak had Monique alvast verschillende haarwerken voor me uitgezocht en besteld. Gelijk het eerste haarwerk uitgekozen en dit is vakkundig door Monique gekapt en gestyled. Zeer tevreden over alles!
Wat zag ik er tegen op,maar hoe fijn werd ik door Monique geholpen!Een hartelijke ontvangst,begrip voor de emotionele kant van de hele situatie en alle tijd en .Van te voren had Monique al goed ingeschat welke kleur en soort haarwerk geschikt zou zijn en dat klopte precies!Familieleden die de foto's zagen,hadden niet direct in de gaten dat het om een haarwerk ging,
Dank je wel Monique,voor het geven van dit stuk zelfvertrouwen.
Geweldig geholpen, goede nazorg als het niet lukt of er zijn dingen waar ik tegen aan loopt, jij staat weer klaar. Heel erg bedankt Monique voor mij ben je een TOPPER.Ik moet het nog eigen maken, maar omdat ik weet en er vertrouwen in heb dat jij er steeds voor mij bent blijf ik er vertrouwen in houden.
Nogmaals bedankt Monique.
Monique is heel klantvriendelijk. Heeft begrip voor de situatie en luistert aandachtig naar jouw wensen. Zij heeft heel veel expertise en weet precies wat wel of niet bij je past. Bij haar staat de klant nummer 1 en zij is absoluut niet uit op winstbejag. Bovendien is zij heel empatisch.
Monique bedankt voor het verzorgen van mijn nieuwe haarstukje. Ik ben er heel blij mee.
Ik ben uitermate tevreden, ik kon al heel snel terecht en ben heel blij met mijn nieuwe haarstukje. Monique is heel deskundig, vriendelijk en behulpzaam, zij neemt alle tijd voor je en stelt je gerust en op je gemak. Ik voel mij nu weer meer vrouwelijk om het zo te zeggen, krijg weer wat meer zelfvertrouwen met mijn nieuwe haarstukje. Bedankt Monique.
Wat ben ik blij met mijn haarstuk!
Ik kon snel terecht na mijn telefoontje om een afspraak te maken, er was alle tijd voor mij, was snel op mijn gemak.
Eenmaal een haarstukje op was voor mij een heel emotioneel moment, ik had weer mooi haar! Na lange tijd ziek en pijn nu een heel fijn moment beleefd om mijn nieuwe ik weer terug te vinden dmv mooi haar. Monique, dankjewel!
Dank je wel Monigue voor de goede nazorg, wist me even geen raad met mijn haarstukjes maar het is helemaal goed gekomen ????????
Beste Jan Straatman,
Wat vervelend om te horen, ik neem gelijk telefonisch contact met u op en dan het probleem te bespreken en dit voor u op te lossen.
Vriendelijke groeten
Monique van Hulzen
de Kapperie.
Ben achteraf zeer ontevreden behoorlijke uitslag door de lotion, met twee haarstukjes kan ik helemaal niks de haren springen naar rechts als ik naar links kam slecht ingepland denk ik. Buld op de kruin die ik niet weg krijg enz enz.

 

Bekijk ook de recenties op onze facebook of instagram pagina. klik op onderstaande icon om daar naar toe te gaan.

   

 

 
         

 

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Het laatste nieuws

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten