Gastenboek

De kapperie stelt het erg op prijs als u tevreden bent met uw haarwerk, pruik of behandeling door de kapperie dit in ons gastenboek te vermelden. Bent u onverhoops niet tevreden meldt het dan direct aan ons, dan kunnen we dit meteen verhelpen! Alvast bedankt. Ook tips of adviezen van klanten aan klanten zijn belangrijk! 

Schrijf een bericht

Monique bedankt voor het verzorgen van mijn nieuwe haarstukje. Ik ben er heel blij mee.
Ik ben uitermate tevreden, ik kon al heel snel terecht en ben heel blij met mijn nieuwe haarstukje. Monique is heel deskundig, vriendelijk en behulpzaam, zij neemt alle tijd voor je en stelt je gerust en op je gemak. Ik voel mij nu weer meer vrouwelijk om het zo te zeggen, krijg weer wat meer zelfvertrouwen met mijn nieuwe haarstukje. Bedankt Monique.
Wat ben ik blij met mijn haarstuk!
Ik kon snel terecht na mijn telefoontje om een afspraak te maken, er was alle tijd voor mij, was snel op mijn gemak.
Eenmaal een haarstukje op was voor mij een heel emotioneel moment, ik had weer mooi haar! Na lange tijd ziek en pijn nu een heel fijn moment beleefd om mijn nieuwe ik weer terug te vinden dmv mooi haar. Monique, dankjewel!
Dank je wel Monigue voor de goede nazorg, wist me even geen raad met mijn haarstukjes maar het is helemaal goed gekomen ????????
Beste Jan Straatman,
Wat vervelend om te horen, ik neem gelijk telefonisch contact met u op en dan het probleem te bespreken en dit voor u op te lossen.
Vriendelijke groeten
Monique van Hulzen
de Kapperie.
Ben achteraf zeer ontevreden behoorlijke uitslag door de lotion, met twee haarstukjes kan ik helemaal niks de haren springen naar rechts als ik naar links kam slecht ingepland denk ik. Buld op de kruin die ik niet weg krijg enz enz.
Na lang twijfelen (want had/heb ik nou wel een haarstukje nodig....) een afspraak gemaakt bij Monique . Na uitvoerig gesprek diverse stukjes geprobeerd, zowel kleur/model/lengte en structuur kwam uitgebreid aan bod. Daaruit zijn 3 haarwerken besteld. Volgende afspraak haarwerken uitgeprobeerd en daar was die ene, die mij weer de oude ik liet zien toen ik in de spiegel keek. Wat was dat lang geleden en wat voelde ik mij blij en emotioneel alsof ik mijzelf weer had terug gevonden. Kan alleen maar stralen als ik het haarwerk draag en voel mij inmiddels zelfverzekerd om het ook semi-los te dragen want ik heb er weer volume bij gekregen. Of het mensen opvalt.... ze zien "iets" maar weten niet wat, ze vragen heb je je haar gekleurd of een andere bril, zo natuurlijk is het.
Mega thanks aan Monique
Monique heeft mij prettig geholpen. Ze ziet heel goed wat bij je past. Het eerste haarwerk dat ik probeerde was meteen goed. Ik krijg allemaal goede reacties dat het mijn eigen haar lijkt.
Echt een aanrader om hier je haarwerk aan te schaffen.
Ik draag al jaren een haarwerk en ben al bij meerdere salons geweest . Ik wilde graag bij mij in de buurt een salon vinden en kwam uit bij de Kapperie. Ik heb hier een meer dan geweldige ervaring gehad met het uitzoeken en passen van een haarwerk. Alle tijd, veel advies. Heel lief en zeer begripvol. Ik ben zeer tevreden met de keuze en wens jullie fijne feestdagen
Dankzij het deskundige advies van Monique is het
mij gelukt op korte termijn een passend haarstuk te vinden. Ik ben er erg blij mee. Monique is een warme vrouw, die in deze voor mij moeilijke tijd de juiste afstand weet te vinden tussen nabijheid en zakelijkheid.
Heel hartelijk dank hiervoor.

 

Bekijk ook de recenties op onze facebook of instagram pagina. klik op onderstaande icon om daar naar toe te gaan.

   

 

 
         

 

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Het laatste nieuws

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten