Gastenboek

De kapperie stelt het erg op prijs als u tevreden bent met uw haarwerk, pruik of behandeling door de kapperie dit in ons gastenboek te vermelden. Bent u onverhoops niet tevreden meldt het dan direct aan ons, dan kunnen we dit meteen verhelpen! Alvast bedankt. Ook tips of adviezen van klanten aan klanten zijn belangrijk! 

Schrijf een bericht

Monique, ik wil je graag nog even bedanken voor het helpen op een hele fijne manier van het uitzoeken van mijn haarwerk. Fijn ook dat er even de tijd voor de kinderen werd genomen, zo hebben we toch even flink kunnen lachen om iets wat eigenlijk niet leuk is ;)
Ik kan iedereen die een haarwerk wilt gaan dragen de Kapperie in Elden aanbevelen. Fijn ontvangst, goed advies en mooie haarwerken. Ik ben zeer tevreden met mijn mooie haarwerk! Monique bedankt!
Als je een haarwerk nodig hebt,is er maar één goed adres, waar je naar toe kunt.
Monique van de Kapperie in Elden !!!!!!!!!!!!!! Zeer aandachtig en heel lief. Een verademing na de commerciële zaak waar ik in de eerste plaats naar toe ben geweest.
Eind juni superfijn ontvangen door Monique bij het uitzoeken en aanmeten van mijn haarwerk.
Een eerlijk, deskundig advies en een prettige ongedwongen sfeer maakte deze minder leuke handeling toch nog zeer aangenaam.
Ik zou dan ook iedereen aanraden om voor een haarwerk de Kapperie in de arm te nemen.
Nogmaals heel erg bedankt!
Vandaag bij u in de salon geweest en erg fijn door u geholpen en geafviseerd, hier voor mijn oprechte dank, wat een verademing na een slechte ervaring in bij een andere salon in Veenendaal !!
Heb gelijk twee " lotgenoten" mijn goede ervaringen doorgegeven !!
Monique,ik wil je bedanken voor de goede opvang. Is niet niks als je haar eraf gaat.goede uitleg prima producten aangeraden en het juiste haar werk uitgezocht! Nog
Ma als dank,
Ik kom beslist terug
Beste Monique,

Ik wil je nog hartelijk danken voor het fijne ontvangst en je fantastische uitleg.
Begin november ben ik bij de Kapperie terecht gekomen op aanraden van een vriendin, omdat ik door de chemokuren die ik ging krijgen mijn haar zou verliezen. Monique had voor mij prachtige haarwerken geselecteerd. Ze is erg deskundig, rustig en legt alles goed uit. 2 weken na mijn eerste chemo begon mijn haar uit te vallen. Ik heb het geluk dat ik nog lekker aan het werk kan gaan en daar kreeg ik complimenten van mijn collega's. De kleur en haarstijl paste goed bij mij. Kreeg zelfs de vraag of ik bij de kapper was geweest, want mijn haar zat zo mooi. Een groter compliment kun je niet krijgen!
In december 2015 kreeg ik bericht dat ik borstkanker had. Je wereld staat dan op zijn grondvesten te trillen. Vooral als je hoort dat je ook chemobehandelingen gaat krijgen met alle nare gevolgen van dien. Gelukkig kwam ik de Kapperie op het spoor. Dus met lood in de schoenen een afspraak gemaakt. Wie schetst mijn verbazing toen ik allervriendelijkst en voorkomend werd ontvangen door Monique, die mij uitstekend adviseerde over de mogelijkheden. Uiteindelijk heb ik geen haarwerk nodig gehad en kon ik het met de mutsjes die Monique óók had, redelijk redden. Wat mij betreft is de Kapperie zeer aan te bevelen voor alle vrouwen die in dezelfde nare omstandigheden terecht komen. En Monique verdient een pluim voor haar voorkomendheid en deskundigheid!
Begin juni heb ik op aanraden een afspraak gemaakt ter voorbereiding op het komende haarverlies vanwege de chemokuren. Monique heeft mij in alle rust ontvangen en luisterde aandachtig naar mijn verhaal. Met oog voor mijn wensen gaf ze op een zeer zorgvuldige en professionele wijze adviezen en kwam zij met diverse alternatieven voor een haarwerk. Hierdoor was ik uitstekend voorbereid op het toch wel heftige moment van haarverlies. Inmiddels draag ik mijn haarwerk en voelt het alsof het mijn eigen haar is. Het is prachtig en ik voel me er goed bij. Mijn omgeving dacht dat ik mijn echte haar een tintje lichter had gekleurd....
Elke 7 weken breng ik mijn haarwerk voor een extra onderhoudsbeurt naar Monique zodat het langer mooi blijft. Telkens opnieuw maakt ze er weer iets moois van.
Monique je bent een kanjer!
Ook voor het gewoon knippen van je haar ben je bij Monique aan het juiste adres ! Mijn haar heeft ze uiterst vakkundig geknipt, passend bij mijn type haar en mijn wensen. Ik ging uiterst tevreden en blij met mijn nieuwe coupe naar huis ! Ik ben blij haar als kapster gevonden te hebben !

 

Bekijk ook de recenties op onze facebook of instagram pagina. klik op onderstaande icon om daar naar toe te gaan.

   

 

 
         

 

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Het laatste nieuws

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten