Volg ons op Facebook  
Telefoonnummer: 026 - 3816082
entree-dekapperie Haarwerksalon Pand De Kapperie detail Kapperie detail lidy Kapperie Pand De Kapperie Banner006 Banner004

 

De kapperie stelt het erg op prijs als u tevreden bent met uw haarwerk, pruik of behandeling door de kapperie dit in ons gastenboek te vermelden. Bent u onverhoops niet tevreden meldt het dan direct aan ons, dan kunnen we dit meteen verhelpen! Alvast bedankt. Ook tips of adviezen van klanten aan klanten zijn belangrijk! 

Schrijf een bericht

Ik ben bij het uitzoeken van een haarwerk ivm haaruitval door chemokuren heel prettig geholpen door Monique. Na eerst een kennismaking had ze bij een volgende afspraak een aantal modellen in huis, die bijna allemaal direct een goede optie waren, ze kwamen behoorlijk goed in de buurt van mijn eigen kapsel. In vergelijking met een andere salon waar ik ook ben geweest absoluut een betere kijk op wat er bij me past! Ook fijn dat Monique kritisch meedenkt en niet schroomt het te zeggen als ze denkt dat een model niet goed staat. Uiteindelijk een prima haarwerk uitgezocht, ik zal m binnenkort nodig gaan hebben en moet nog erg wennen, maar ook daarbij is het prettig te weten dat Monique nog bereikbaar is, voor vragen of eventueel bijknippen. Kortom, fijne bejegening, mooie haarwerken, als een haarwerk dan toch moet, is de Kapperie een aanrader!

 

 

 

Bekijk ook de recenties op onze facebook pagina. klik op onderstaande pagina om daar naar toe te gaan.

 

 
 

 

 

 

© 2015 De Kapperie