Gastenboek

De kapperie stelt het erg op prijs als u tevreden bent met uw haarwerk, pruik of behandeling door de kapperie dit in ons gastenboek te vermelden. Bent u onverhoops niet tevreden meldt het dan direct aan ons, dan kunnen we dit meteen verhelpen! Alvast bedankt. Ook tips of adviezen van klanten aan klanten zijn belangrijk! 

Schrijf een bericht

Ik heb al zo vaak de vraag gekregen of ik helemaal geen haaruitval heb gehad door de chemo...Als ik dan vertel dat dat wel het geval is, en dat ik een pruik heb, krijg ik steevast de reactie; "oh echt, dat had ik nooit gezien!" Complimenten aan de Kapperie, het heeft deze moeilijke fase in mijn leven iets draaglijker gemaakt!
Beste Monique, wat een prima adres voor haarwerk, en vooral de ontvangst en de warmte waarmee je omringd wordt, geen moeite is te veel. Niemand had in de gaten dat ik een pruik droeg, niets dan lof hiervoor, ik zal de Kapperie dan ook bij anderen aanbevelen. Hartelijk dank voor dit alles.
Wat een fantastisch adres om hier je haarstuk aan te schaffen.
Ik had de nodige foto's van mezelf naar Monique gemaild en met deze informatie had ze 6 haarstukken besteld.
Niet te geloven wat heeft zij een geweldige kijk op haar vak.
Eigenlijk waren ze alle 6 goed, maar twee staken er echt bovenuit. Moeilijk om te kiezen maar met het professionele advies van Monique was ik er snel uit.
Mijn man vond hem geweldig staan, mijn kritische vriendinnen vonden het een kunstwerk, en geloofde niet dat zoiets moois bestaat.
Monique reuze bedankt.

Als je op zoek bent naar een goed adres voor haarwerken en mutsjes dan heb je deze nu gevonden. Ik werd allerhartelijkst ontvangen in de kapsalon die geheel gereserveerd was voor mij. Vond ik erg prettig die privacy. Ik voelde mij gauw op mijn gemak. Monique is een hartelijke, lieve , warme vrouw. Ik heb heel veel haarwerken en mutsjes gepast. Er was alle tijd. Ik kreeg goed advies en heel veel tips. Ook de verzorgingslijn voor de hoofdhuid is mijn erg goed bevallen. Ik heb nu 6 mnd geleden mijn laatste chemo gehad en heb nu al weer een mooie bos haar! Monique bedankt voor alles, jij maakte het verliezen van mijn haar wat dragelijker.
Monique Meeuwsen
Beste Monique ,

Ik ben oprecht blij dat we voor mijn moeders haarwerk naar jouw zaak zijn gekomen. We zijn fijn ontvangen, voelden ons welkom. En het eindresultaat van het haarwerk is niet van echt te onderscheiden....dank daarvoor, ook namens m'n moeder, hartelijke groet vanuit Heteren
Beste Monique
Hartelijk dank voor het geleverde haarstukje. Het staat prima en iedereen spreekt er lof over.
Ook bedankt voor de voortreffelijke service.
Lieve Monique,
Wat een geweldig ontvangst!!!! TOP Ik voelde mij gelijk op mijn gemak bij je. Ik krijg super veel complimenten van omgeving en in t ziekenhuis zien de verpleegsters helemaal niet dat ik een pruik (jij noemt het een haarwerk hihi)draag, nou en zij zien heel wat mensen die er een dragen. Dit geeft me zeker een boost!!!! Ik wil je bedanken voor de goede begeleiding en zorg!
Liefs Carola
Hoi Monique,
Een klein lichtpuntje in de lange reis die ik aan het maken ben. Wat zag ik er tegen op om een afspraak te maken voor een haarwerk. Maar wat een opluchting na onze eerste afspraak. En met een zeer tevreden gevoel de tweede afspraak met een super mooi haarwerk naar huis gegaan. Dank je wel voor je uitstekende advies en het meedenken op alle fronten.
Hoi Monique,
Ik wil je nogmaals bedanken voor je goede service en gastvrijheid. Ik ben opgelucht en blij dat ik nu een super mooi haarwerk heb. Ik zag er tegenop dat ik moest bellen maar toen ik je eenmaal aan de telefoon had was het gelijk heel vertrouwd. Super!!!! Dank je wel.
Door het ondergaan van chemotherapie moest ik afscheid nemen van mijn mooie lange en dikke haren. Monique heeft mij hierbij heel goed geholpen en geadviseerd. Ik draag nu afwisselend een mooie pruik en mutsjes. Al 2 keer is het mij overkomen dat vriendinnen mijn haar zo mooi vonden, en niet in de gaten hadden dat ik een pruik droeg. Ik heb er erg om kunnen lachen. Monique heeft ook voor mijn chemo mijn lange haar afgeknipt en omgetoverd naar een stoer kort kapsel waar ik veel positieve reacties op heb gekregen. Mede hierdoor is het proces van je haar kwijt raken voor draaglijker geworden. Monique, enorm bedankt!

 

Bekijk ook de recenties op onze facebook of instagram pagina. klik op onderstaande icon om daar naar toe te gaan.

   

 

 
         

 

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Het laatste nieuws

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten