Gastenboek

De kapperie stelt het erg op prijs als u tevreden bent met uw haarwerk, pruik of behandeling door de kapperie dit in ons gastenboek te vermelden. Bent u onverhoops niet tevreden meldt het dan direct aan ons, dan kunnen we dit meteen verhelpen! Alvast bedankt. Ook tips of adviezen van klanten aan klanten zijn belangrijk! 

Schrijf een bericht

Omdat mijn moeder aan een haarwerk toe was, onze keus laten vallen op de Kapperie. Wat is dit een aanrader! Een hartelijke ontvangst en deskundig en prettig advies. We voelden ons er gelijk op ons gemak....in één woord SUPER!! Nogmaal onze hartelijk dank.
Geweldig geholpen. Hier heb je ook echt het gevoel dat je welkom bent en ze nemen de tijd voor je. Zal het iedereen aanraden!
Ook voor mij was de Kapperie van Monique een verademing nadat ik eerst op een ander adres was geweest.
Wat een aandacht, vakmanschap en uitleg.
Ik zal zeker de Kapperie bij mensen in mijn omgeving aanraden als zij ook in deze omstandigheid komen.
Super service, geweldig geholpen! Ik zou iedereen aanraden om naar de kapperie te gaan!
Bij de Kapperie heeft Monique me goed geadviseerd. Ze heeft een haarwerk uitgezocht dat veel lijkt op mijn eigen haar. Zelfs familie en vrienden zien niet dat ik een haarwerk draag.
Monique is zeer ervaren en geeft advies bij de keuze van het haarwerk, de verzorging van het haarwerk en de verzorging van je hoofdhuid. Ik deel graag mijn goede ervaringen zodat anderen weten dat de Kapperie een adres is waar je goed geholpen wordt.
Monique, ik wil je graag nog even bedanken voor het helpen op een hele fijne manier van het uitzoeken van mijn haarwerk. Fijn ook dat er even de tijd voor de kinderen werd genomen, zo hebben we toch even flink kunnen lachen om iets wat eigenlijk niet leuk is ;)
Ik kan iedereen die een haarwerk wilt gaan dragen de Kapperie in Elden aanbevelen. Fijn ontvangst, goed advies en mooie haarwerken. Ik ben zeer tevreden met mijn mooie haarwerk! Monique bedankt!
Als je een haarwerk nodig hebt,is er maar één goed adres, waar je naar toe kunt.
Monique van de Kapperie in Elden !!!!!!!!!!!!!! Zeer aandachtig en heel lief. Een verademing na de commerciële zaak waar ik in de eerste plaats naar toe ben geweest.
Eind juni superfijn ontvangen door Monique bij het uitzoeken en aanmeten van mijn haarwerk.
Een eerlijk, deskundig advies en een prettige ongedwongen sfeer maakte deze minder leuke handeling toch nog zeer aangenaam.
Ik zou dan ook iedereen aanraden om voor een haarwerk de Kapperie in de arm te nemen.
Nogmaals heel erg bedankt!
Vandaag bij u in de salon geweest en erg fijn door u geholpen en geafviseerd, hier voor mijn oprechte dank, wat een verademing na een slechte ervaring in bij een andere salon in Veenendaal !!
Heb gelijk twee " lotgenoten" mijn goede ervaringen doorgegeven !!

 

Bekijk ook de recenties op onze facebook of instagram pagina. klik op onderstaande icon om daar naar toe te gaan.

   

 

 
         

 

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Het laatste nieuws

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten