Volg ons op Facebook  
Telefoonnummer: 026 - 3816082
entree-dekapperie Haarwerksalon Pand De Kapperie detail Kapperie detail lidy Kapperie Pand De Kapperie Banner006 Banner004

 

De kapperie stelt het erg op prijs als u tevreden bent met uw haarwerk, pruik of behandeling door de kapperie dit in ons gastenboek te vermelden. Bent u onverhoops niet tevreden meldt het dan direct aan ons, dan kunnen we dit meteen verhelpen! Alvast bedankt. Ook tips of adviezen van klanten aan klanten zijn belangrijk! 

Schrijf een bericht

Door het ondergaan van chemotherapie moest ik afscheid nemen van mijn mooie lange en dikke haren. Monique heeft mij hierbij heel goed geholpen en geadviseerd. Ik draag nu afwisselend een mooie pruik en mutsjes. Al 2 keer is het mij overkomen dat vriendinnen mijn haar zo mooi vonden, en niet in de gaten hadden dat ik een pruik droeg. Ik heb er erg om kunnen lachen. Monique heeft ook voor mijn chemo mijn lange haar afgeknipt en omgetoverd naar een stoer kort kapsel waar ik veel positieve reacties op heb gekregen. Mede hierdoor is het proces van je haar kwijt raken voor draaglijker geworden. Monique, enorm bedankt!
Binnenkort word ik kaal door de chemo.Het idee alleen al vind ik verschrikkelijk en daarom zag ik er erg tegenop om een pruik te passen.Ook was ik bang dat ik geen geschikt model zou kunnen vinden waar ik me goed bij zou voelen en mezelf ook in zou herkennen. Gelukkig was mijn angst ongegrond.Monique was super aardig en deskundig.Ik voelde me direct op mijn gemak, waardoor het passen ontspannen verliep.Ze had al een aantal mooie modellen voor me uitgezocht die erg lijken op mijn kapsel nu.Uiteindelijk ben ik met een tevreden/positief gevoel en prachtige pruik naar huis gegaan.Monique...bedankt!
Doordat ik intensieve chemotherapie moet ondergaan, viel mijn haar sneller uit dan ik op in had gezet. Doordat Moniek al jaren mijn kapster is, hadden we toen er nog niets aan de hand was qua haaruitval al een haarwerk en mutsjes uitgezocht. Het haarwerk zag ik in eerste instantie niet zo zitten, maar toen ik het eenmaal op had, was ik helemaal om.Toen na het uitzoeken, drie weken later het haar heel erg uitviel, hebben we Moniek gebeld en zij heeft de tondeuse erop gezet. Daarna de pruik op m'n hoofd en o wat was ik blij!!!! In het ziekenhuis al vrij snel met m'n blote bolletje gelopen. Fijner dan een mutsje op. Alleen toen onze kleinzoon op bezoek kwam, heb ik de pruik opgezet. Ook de verpleging reageerde zeer enthousiast. Ze vonden de pruik heel mooi en natuurlijk eruitzien. Dat geeft zelfvertrouwen. Ik ben nu bijna een week thuis en als ik naar buiten ga, gaat de pruik op. En ook nu weer: mensen reageren heel enthousiast en positief op de pruik. Ze vinden dat je niet kunt zien, dat ik een pruik op heb. Goed he. Dit wil ik toch even delen en top!!!!! Alle complimenten voor Moniek en toi, toi, toi!!!!!!!
Ik draag eigenlijk nooit wat op m'n hoofd maar nu, noodgedwongen door haaruitval na een hefige bestraling en chemo moest er wel wel gebeuren. Monique kwam langs met allerlei mutsjes en had allerlei adviezen voor kleuren en soorten, maar ook hoe de hoofdhuid en het overgebleven haar te stimuleren. Na enig aandringen heb ik er enige mutsjes uitgezocht en ben ik blij met de goede adviezen en de gekochte mutsjes, waar onder een baret voor buiten. Monique dank zij jouw snelle levering en adviezen voel ik mij alweer iets meer vrouw....
Ik ben bij het uitzoeken van een haarwerk ivm haaruitval door chemokuren heel prettig geholpen door Monique. Na eerst een kennismaking had ze bij een volgende afspraak een aantal modellen in huis, die bijna allemaal direct een goede optie waren, ze kwamen behoorlijk goed in de buurt van mijn eigen kapsel. In vergelijking met een andere salon waar ik ook ben geweest absoluut een betere kijk op wat er bij me past! Ook fijn dat Monique kritisch meedenkt en niet schroomt het te zeggen als ze denkt dat een model niet goed staat. Uiteindelijk een prima haarwerk uitgezocht, ik zal m binnenkort nodig gaan hebben en moet nog erg wennen, maar ook daarbij is het prettig te weten dat Monique nog bereikbaar is, voor vragen of eventueel bijknippen. Kortom, fijne bejegening, mooie haarwerken, als een haarwerk dan toch moet, is de Kapperie een aanrader!

 

 

 

Bekijk ook de recenties op onze facebook pagina. klik op onderstaande pagina om daar naar toe te gaan.

 

 
 

 

 

 

© 2015 De Kapperie