Gastenboek

De kapperie stelt het erg op prijs als u tevreden bent met uw haarwerk, pruik of behandeling door de kapperie dit in ons gastenboek te vermelden. Bent u onverhoops niet tevreden meldt het dan direct aan ons, dan kunnen we dit meteen verhelpen! Alvast bedankt. Ook tips of adviezen van klanten aan klanten zijn belangrijk! 

Schrijf een bericht

Na lang twijfelen (want had/heb ik nou wel een haarstukje nodig....) een afspraak gemaakt bij Monique . Na uitvoerig gesprek diverse stukjes geprobeerd, zowel kleur/model/lengte en structuur kwam uitgebreid aan bod. Daaruit zijn 3 haarwerken besteld. Volgende afspraak haarwerken uitgeprobeerd en daar was die ene, die mij weer de oude ik liet zien toen ik in de spiegel keek. Wat was dat lang geleden en wat voelde ik mij blij en emotioneel alsof ik mijzelf weer had terug gevonden. Kan alleen maar stralen als ik het haarwerk draag en voel mij inmiddels zelfverzekerd om het ook semi-los te dragen want ik heb er weer volume bij gekregen. Of het mensen opvalt.... ze zien "iets" maar weten niet wat, ze vragen heb je je haar gekleurd of een andere bril, zo natuurlijk is het.
Mega thanks aan Monique
Monique heeft mij prettig geholpen. Ze ziet heel goed wat bij je past. Het eerste haarwerk dat ik probeerde was meteen goed. Ik krijg allemaal goede reacties dat het mijn eigen haar lijkt.
Echt een aanrader om hier je haarwerk aan te schaffen.
Ik draag al jaren een haarwerk en ben al bij meerdere salons geweest . Ik wilde graag bij mij in de buurt een salon vinden en kwam uit bij de Kapperie. Ik heb hier een meer dan geweldige ervaring gehad met het uitzoeken en passen van een haarwerk. Alle tijd, veel advies. Heel lief en zeer begripvol. Ik ben zeer tevreden met de keuze en wens jullie fijne feestdagen
Dankzij het deskundige advies van Monique is het
mij gelukt op korte termijn een passend haarstuk te vinden. Ik ben er erg blij mee. Monique is een warme vrouw, die in deze voor mij moeilijke tijd de juiste afstand weet te vinden tussen nabijheid en zakelijkheid.
Heel hartelijk dank hiervoor.
Zaterdag is mijn haarwerk klaargemaakt door Monique. Zij heeft er uitgebreid aandacht aan besteed en het geweldig verzorgd. Ik ben er heel erg blij mee. Het staat me goed en ik heb er al diverse complimenten over gehad. Vandaag zelfs van mijn huisarts die goed wist hoe het zonder was. Heel passend en goed gekozen ook een compliment voor Monique dus !
Voor een goed advies en deskundige hulp bij het zoeken naar een bij jou passend haarwerk raad ik de Kapperie in Elden/Arnhem aan,Monique heeft zoveel kennis en ik blij met alle complimentjes die ik mocht ontvangen van vrienden en kennissen,heel veel dank en tot een volgende afspraak,vriendelijke groet ,İneke
Eindelijk na jaren worstelen met extensions en bijbehorende kosten de stap genomen om een haarwerk aan te schaffen. Via Google kwam ik bij de Kapperie uit en. Zowel Monique als haar dochter (Lyfia geloof ik) namen uitgebreid de tijd en gaven mij deskundig advies. Na het passen van een haarwerk was ik direct verkocht. Echter moest het nog geverfd worden en had ik een feestje die avond... geen probleem voor Monique! Ondanks haar knieblessure heb ik in de avond vol zelfvertrouwen op het feestje gestaan voorzien van mijn nieuwe haarwerk waar ik super blij mee ben! De Kapperie is echt een absolute aanrader als je op zoek bent naar professionele service en kwaliteit!!
Ik kwam eigenlijk alleen voor mutsjes en sjaaltjes bij Monique. Zij nam daar ruim de tijd voor. Zij vertelde dat de meeste mensen met chemo kiezen voor 2 mutsen en een pruik. Ik dacht dat een beetje mooie pruik echt behoorlijk in de papieren zou lopen. Zij rekende mij voor dat de vergoeding van mijn basisverzekering + aanvullende verzekering de kosten ervan vrijwel dekten. Aan de hand van foto's had ze gauw door wat voor soort haar ik had en binnen enkele dagen kon ik komen om de bestelde modellen te passen. Wat was ik gelukkig! Ik heb mijzelf weer terug, riep ik. Iedereen vindt hem goed staan en sommige vriendinnen met dunner wordend haar zeggen dat ze er ook wel een willen hebben. De producten voor de hoofdhuid zijn ook aan te raden.
De Kapperie in Elden/Arnhem is een echte aanrader. Monique is een warme, lieve vrouw.
Geeft goede voorlichting en zeer deskundige hulp.
Ze neemt alle tijd om voor jou het passende haarwerk te vinden.
Vriendelijke groeten Roos
De Kapperie in Elden/Arnhem is een echte aanrader. Monique is een warme, lieve vrouw.
Geeft goede voorlichting en zeer deskundige hulp.
Ze neemt alle tijd om voor jou het passende haarwerk te vinden.
Vriendelijke groeten Roos

 

Bekijk ook de recenties op onze facebook of instagram pagina. klik op onderstaande icon om daar naar toe te gaan.

   

 

 
         

 

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Het laatste nieuws

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten