Gastenboek

De kapperie stelt het erg op prijs als u tevreden bent met uw haarwerk, pruik of behandeling door de kapperie dit in ons gastenboek te vermelden. Bent u onverhoops niet tevreden meldt het dan direct aan ons, dan kunnen we dit meteen verhelpen! Alvast bedankt. Ook tips of adviezen van klanten aan klanten zijn belangrijk! 

Schrijf een bericht

Nav de vele positieve berichten over Monique (de Kapperie) die ik las op internet, ben ik naar haar toe gegaan. En echt, ik kan alles 100% bevestigen. Enorm klantvriendelijk, kennis van zaken, meelevend en ze staat voor je klaar, wanneer het jou uitkomt. Ik vind het bijzonder fijn dat ik haar heb leren kennen.
Vanwege de vele goede verhalen over de Kapperie, was ik bij de Kapperie terechtgekomen. Ik kan de onderstaande positieve berichten bevestigen. Monique geeft eerlijk en goed advies. Op basis van een aantal foto’s bekijkt Monique welk haarstuk het beste bij je past. Ze is erg deskundig, neemt de tijd voor je en stelt je op je gemak. Ook ben ik erg tevreden over de prettige communicatie met Monique en klantvriendelijkheid. Ik raad daarom iedereen aan om voor een haarwerk naar de Kapperie te gaan.
Ontzettend blij met mijn haarwerk! Heel erg bedankt voor het fantastische idee van een haarband! Dit past zo ongelooflijk goed bij me en ik ben zo blij dat je dit zo goed hebt ingeschat!
Chapeau!
Als je zoals ik steeds kaler wordt (alopecia androgenetica) dan ben je ontzettend blij met “de Kapperie “in Elden.
Monique is deskundig en klantvriendelijk!
Ze heeft alle tijd voor je en je gaat zeer tevreden, in mijn geval met een prachtig haarstukje, de deur uit.
Monique heeft enorm goed werk geleverd, op het zien van een paar foto’s heeft ze voor mij het perfecte haarwerk verzorgd, niemand gelooft dat het niet mijn eigen haar is. En ook de begeleiding van Monique is fantastisch, groot kompliment
Ik ging vanochtend met een blij gevoel en een mooi kapsel de kapsalon van Monique uit. Door de chemo werd mijn bos haar dunner en werd het haar futloos. Een mooi haarstuk werd snel gevonden. Monique is erg vriendelijk en zeer respectvol. Zij geeft deskundig advies. Absoluut aan te raden.
Ik ben superblij met het prachtige haarwerk dat Monique voor mij heeft geregeld. Het is niet niets om in korte tijd veel haar te verliezen door kankerbehandelingen. Ik voel me weer veel vrouwelijker en zelfverzekerder nu ik weer een volle bos heb. Heel erg bedankt voor de fijne begeleiding bij het hele proces van het kiezen voor een haarstuk en alle extra hulp. Dat waardeer ik ontzettend erg.
Wat ben ik blij met mijn nieuwe haarwerk! Ik was op zoek naar een haarsalon waarin vakkundigheid samen gaan met prettige communicatie en klantvriendelijkheid. Dat heb ik allemaal bij De Kapperie gevonden! Bedankt Monique!
Wat ben ik blij dat ik een eindelijk een kapsalon heb gevonden, die naast prachtige betaalbare haarwerken ook rekening houdt en weet om te gaan met mensen die extreem haarverlies hebben. Eindelijk kan ik weer met een gerust hart en bovenal met plezier naar de kapper voor een knip- en verfbeurt. Niets is teveel. Warmte, aandacht, goed advies en topservice maken het geheel compleet! Dank je wel Monique, maar zeker ook je dochter.
Ben blij dat ik voor mijn nieuwe haarwerk heb gekozen voor "de Kapperie". In goed overleg werd een mooi haarwerk uitgezocht en alvast (kosteloos) het nog wel aanwezige haar bijgeknipt. Het haarwerk werd daarna met zorg geplaatst en ik kreeg uitgebreid uitleg over de verdere verzorging.

 

Bekijk ook de recenties op onze facebook of instagram pagina. klik op onderstaande icon om daar naar toe te gaan.

   

 

 
         

 

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Het laatste nieuws

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten