Gastenboek

De kapperie stelt het erg op prijs als u tevreden bent met uw haarwerk, pruik of behandeling door de kapperie dit in ons gastenboek te vermelden. Bent u onverhoops niet tevreden meldt het dan direct aan ons, dan kunnen we dit meteen verhelpen! Alvast bedankt. Ook tips of adviezen van klanten aan klanten zijn belangrijk! 

Schrijf een bericht

I was looking on the Internet for a hair piece advisor. I am glad I found Monique. In my first visit, she received me enthusiastically and patiently explained to me all the options I had. She gave me enough time and clarified all the doubts I had. Ultimately in my third visit I made a choice. She had a number of options for me to try out. Once again she patiently explained everything that I needed to know.

I found Monique to be a very friendly, dedicated and motivated professional. She does her job with the interest of her client being central to her. I wish her and the Kapperie all the success in the future.
Toen ik te horen kreeg dat ik door de chemobehandelingen mijn haar zou verliezen ben ik via het internet op zoek gegaan voor een pruik.
Heb vooral gezocht naar goede ervaringen en al tvrij snel kwam ik op de site van Monique terecht.
Na een hartelijk ontvangst en deskundig advies wist ik dat ik niet meer verder hoefde te zoeken.
Inmiddels heb ik sinds drie weken mijn pruik op en krijg van iedereen alleen maar complimenten. Als iemand aan mij vraagt " wat zit je haar toch leuk, ben je naar de kapper geweest" besef ik me steeds weer wat een goede keuze ik heb gemaakt.
Monique bedankt! Dankzij jou is mijn haarverlies een stuk draaglijker geworden.
Succes met het prachtige werk wat je doet!
Ben zeer goed en professioneel geholpen!
Ontzettend blij met mijn haarwerk en service:-)
Blij dat ik je gevonden heb Monique en veel succes met je mooie werk!!
Monique is een aardige hartelijke vrouw,die ondanks dat het hemelvaart"s dag ons wilde helpen.
Ik heb een mooie pruiken krijg veel complimenten sommige denken dat ik mijn eigen haar nog heb.
Ik draag hem de hele dag en ben er super blij mee.
Monique bedankt!
Monique is een hele aardige vrouw, en zij helpt mij altijd super. Ze neemt altijd alle tijd voor mij, en ik mag nooit eerder weg tenzij mijn haarwerk weer perfect zit. Monique je bent toppie.
Groetjes van Jo-ann
Monique is naast dat ze een goede deskundige adviseuse is en hoge kwaliteit levert, ook een zeer warme en hartelijke vrouw. Is begaan met je. En dat is fijn wanneer je al in een rollercoaster van emoties zit.
Bij chemotherapie krijg je toch een hele poos te maken met een kaal hoofd, wat best belastend is. Gelukkig wist Monique hierop raad door voor een goede pruik te zorgen. Elke dag zet ik hem nu op en vergeet dan dat het niet mijn echte haar is, zo tevreden ben ik er mee. Ik vond Monique via haar goede en toegankelijke website. Monique, bedankt!
I.v.m. chemotherapie ben ik mijn eigen haar tijdelijk kwijt en was op zoek naar een alternatief. Uiteindelijk bij Monique terechtgekomen omdat ik haar website het meest overzichtelijk en duidelijk vond. De behandeling die ik kreeg was geweldig, zij heeft mijn twijfels weggenomen en mij een goed advies gegeven. Het is niemand opgevallen dat ik een haarwerk gebruik. Collega's vroegen of ik mijn haar had geverfd en konden niet geloven dat het een harwerk is. ook mijn broer heeft het niet direct gezien en dacht ook alleen dat mijn haar wat donkerder was dan normaal. Kortom veel complimenten geoogst met een mooi haarwerk van Monique. ook de service is prima, ik had in het begin last dat het haarwerk omhoog kroop na een mail van mij kreeg ik direct de oplossing aangeboden en is het haarwerk opgerekt waardoor het nu veel beter zit. Bedankt Monique, ik kan het iedereen die het nodig heeft aanraden jouw salon te bezoeken.
Ik ben zo blij geweest met Monique. Het is voor mij een heel moeilijk proces geweest dat ik mijn haar zou gaan verliezen en Monique heeft het heel aangenaam voor me kunnen maken. De manier waarop ik werd ontvangen, warm, vriendelijk en begripvol. Ook het erbij betrekken van onze kinderen deed ze helemaal super ... alle lof voor De Kapperie. Daarnaast ook nog eens een super haarwerk! Echt waar, opmerkingen als van:"wat zit je haar goed" waren echt geen uitzondering. Of, goh en heb je dan geen haar uitval. Dat zijn de geniet momentjes. En het geeft je de zekerheid die je in deze periode zo nodig hebt. Dus ik heb vaak aan Monique gedacht en haar in mijn gedachten bedankt! Dus dan nog via deze weg, Monique ontzettend bedankt, ik ben zo blij dat ik ervoor gekozen heb om naar jou te gaan voor mijn haarwerk.
Ik heb al zo vaak de vraag gekregen of ik helemaal geen haaruitval heb gehad door de chemo...Als ik dan vertel dat dat wel het geval is, en dat ik een pruik heb, krijg ik steevast de reactie; "oh echt, dat had ik nooit gezien!" Complimenten aan de Kapperie, het heeft deze moeilijke fase in mijn leven iets draaglijker gemaakt!

 

Bekijk ook de recenties op onze facebook of instagram pagina. klik op onderstaande icon om daar naar toe te gaan.

   

 

 
         

 

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Het laatste nieuws

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten