Volg ons op Facebook  
Telefoonnummer: 026 - 3816082
entree-dekapperie Haarwerksalon Pand De Kapperie detail Kapperie detail lidy Kapperie Pand De Kapperie Banner006 Banner004

Waarom we doen wat we doen

Wij zijn al meer dan 20 jaar een begrip in Arnhem en omgeving. In de jaren '90 begonnen als een dameskapsalon maar door de jaren heen uitgegroeid tot een all-round kapsalon waar jong en oud zich thuis voelt. Omdat wij meegroeiden met onze klanten groeide ook de behoefte om haarwerken aan ons assortiment toe te voegen. Toen een grote stap, immers het aanmeten en het adviseren van haarwerken vergt veel andere vakkkennis en inlevingsvermogen. Nu alweer meerdere jaren succesvol in het aanmeten en leveren van pruiken en haarwerken. 

De Kapperie heeft er voor gekozen om uit te blinken in:

  • het iedereen geven van warme & persoonlijke aandacht
  • het bieden van een grote mate van keuzemogelijkheden door een uitgebreid assortiment in huis te halen;
  • het streven naar steeds betere professionaliteit in zowel het wassen & knippen als het aanmeten en adviseren van haarwerken;
  • de salon zo toegankelijk mogelijk te maken
  • en toch betaalbare kwaliteit te bieden! 

 

Warme & persoonlijk aandacht.

Gewoon omdat we de tijd voor iedereen nemen, we gemeende belangstelling hebben voor uw situatie, een luisterend oor bieden en oog hebben voor emoties die mogelijk nog spelen.

 

Uitgebreid assortiment.

Vanwege de verschillende haarwerkcollecties van gerenommeerde merken die we in onze assortiment hebben, evenals bijpassende mutsjes, sjaals en zelfs kits voor het bijwerken van wenkbrauwen. Bovendien omdat wij een Mediceuticals® gecertificeerde salon zijn kunnen wij een scan/analyse maken van uw hoofdhuid en u advies geven voor de beste behandeling met Mediceuticals product(lijnen).

 

Professionaliteit.

Als eerste vanwege onze kennis en vaardigheden. Wij blijven op de hoogte van ontwikkelingen van ons vakgebied en van onze producten. Ook vanwege onze verbondenheid en lidmaatschap bij branche verenigingen als NVHO en ANKO. Als zorgaanbieder hebben wij contracten met de meeste zorgverzekeraars. En tenslotte omdat wij een zeer ruime ervaring hebben in de kappersbranche.

 

Toegankelijk

Omdat wij alleen op afspraak werken, onze salon aan huis hebben en mede daarom zeer ruime openingstijden kunnen hanteren (ook s'avonds en in het weekend). Bovendien hebben wij een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Als u wilt kunnen wij ook bij u thuis of in het ziekenhuis komen.

 

Betaalbare kwaliteit.

Wij proberen onze prijzen zo laag als mogelijk te maken en te houden. Echter kwaliteit heeft wel een prijs. Daarom bieden we iedereen een ruime keuze mogelijkheid om zo een haarwerk, haarstukje te kiezen die in alle opzichten past.

© 2015 De Kapperie