Waarom we doen wat we doen

Wij zijn dit jaar al 30 jaar een begrip in Arnhem en omgeving. In de jaren '90 begonnen als een dameskapsalon maar door de jaren heen uitgegroeid tot een all-round kapsalon waar jong en oud zich thuis voelt. Omdat wij meegroeiden met de behoefte van onze klanten ontstond zo de behoefte om ook haarwerken aan ons assortiment toe te voegen. Toen een grote stap, immers het aanmeten en het adviseren van haarwerken vergt een andere vakkkennis en een groot inlevingsvermogen. Nu alweer vele jaren ook succesvol in het aanmeten en leveren van pruiken en haarwerken. 

Sinds enkele jaren is ook mijn dochter het vak ingerold. Dat maakt ons een sterk team! Echt een familie bedrijf! Goed op elkaar ingespeeld. Met veel ruimte om te innoveren (het volgen van de nieuwste vakontwikkelingen) en toch trouw blijven aan de "klassiekers" in het vak.

Mede daatrom heeft Kapperie er voor gekozen om uit te blinken in:

  • het geven van warme & persoonlijke aandacht, om zo een moment van onthaasting te creëren.
  • het bieden van een grote mate aan keuzemogelijkheden door een uitgebreid assortiment in huis te halen;
  • het streven naar steeds hogere professionaliteit als haarwerkspecialist en als haar (top)styliste
  • de salon zo toegankelijk en sfeervol mogelijk te maken;
  • en toch betaalbare kwaliteit te bieden! 

Warme & persoonlijk aandacht.

Gewoon omdat we de tijd voor iedereen nemen, we gemeende belangstelling hebben voor uw situatie, een luisterend oor bieden en oog hebben voor emoties die mogelijk nog spelen.

Uitgebreid assortiment.

Vanwege de verschillende haarwerkcollecties van gerenommeerde merken die we in onze assortiment hebben, evenals bijpassende mutsjes, sjaals en zelfs kits voor het bijwerken van wenkbrauwen. Bovendien omdat wij een Mediceuticals® gecertificeerde salon zijn kunnen wij een scan/analyse maken van uw hoofdhuid en u advies geven voor de beste behandeling met Mediceuticals product(lijnen).

Professionaliteit.

Als eerste vanwege onze kennis en vaardigheden. Wij blijven op de hoogte van ontwikkelingen van ons vakgebied en van onze producten. Ook vanwege onze verbondenheid en lidmaatschap bij de branche vereniging ANKO. Als zorgaanbieder hebben wij contracten met de meeste zorgverzekeraars en volgen wij de richtlijnen vanuit o.a. het RIVM, Vecozo en Actiz. En tenslotte omdat wij een zeer ruime ervaring hebben in de kappersbranche.

Toegankelijk en sfeervol

Omdat wij alleen op afspraak werken, onze salon aan huis hebben en mede daarom zeer ruime openingstijden kunnen hanteren (ook s'avonds en in het weekend). Bovendien hebben wij een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Als u wilt kunnen wij ook bij u thuis of in het ziekenhuis komen. Daarnaast vinden wij het prettig om in een sfeervolle en huiselijke omgeving te werken, fijn voor ons en fijn voor u.

Betaalbare kwaliteit.

Wij proberen onze prijzen zo laag als mogelijk te maken en te houden. Echter kwaliteit heeft wel een prijs. Daarom bieden we iedereen een ruime keuze mogelijkheid om zo een haarwerk, haarstukje te kiezen die in alle opzichten past.

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Over ons

Wij zijn al meer dan 20 jaar een begrip in Arnhem en omgeving. In de jaren '90 begonnen als een dameskapsalon maar door de jaren heen uitgegroeid tot een all-round kapsalon waar jong en oud zich thuis voelt. 

Lidy van Dam

Top styliste, al 2 jaren achtereen modellen verzorgd op de Amsterdam Fashion Week

Monique van Hulzen

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten