Volg ons op Facebook  
Telefoonnummer: 026 - 3816082
entree-dekapperie Haarwerksalon Pand De Kapperie detail Kapperie detail lidy Kapperie Pand De Kapperie Banner006 Banner004

 

De Kapperie is natuurlijk ook een dames en heren kapsalon. Zo zijn we in de jaren '80 begonnen en zo blijven we dit ook in de toekomst doen.

Wassen, knippen en föhnen

Met onze behandelingen kunnen wij al onze  verschillende specialiteiten uit de kast toveren. Een behandeling "wassen. knippen & fohnen"  gaat bijvoorbeeld als volgt.

Met onze wasbehandeling wassen wij uw haar en hoofdhuid grondig voordat wij u gaan knippen. Tijdens het wassen krijgen wij een indruk van uw haar en de mogelijkheden die wij zien. Eenmaal voor de spiegel bespreken wij uw haar wensen. Wij hebben zelf ook goede ideeën maar horen eerst graag uw eigen wensen. Het leukste voor ons is als we u echt kunnen adviseren op basis van onze kennis en kunde.

Wij zien u natuurlijk graag helemaal “happy” met uw haar de deur uit gaan. Dit kunnen wij zeker bereiken met deze behandeling wanneer wij u ook föhnen. Föhnen vinden wij een kunst op zich. Het is naar onze mening de kroon op ons werk wanneer u keurig gekapt de salon verlaat. Uiteraard bepaald u zelf of een hele behandeling wilt of alleen "knippen".

de Kapperie knipt, föhnt en wast al meer dan twintig jaar haar. Wij kunnen ons zelf daarom ook wel handig met haar noemen. Kom ons langs bij ons in Arnhem (Elden) en ontdek onze haarspecialiteit voor jong en oud!

   
   
 

 

        
   

© 2015 De Kapperie