De Kapperie is natuurlijk ook een dames en heren kapsalon. Zo zijn we in de jaren '80 begonnen en zo blijven we dit ook in de toekomst doen.

Wassen, knippen en föhnen

Met onze behandelingen kunnen wij al onze  verschillende specialiteiten uit de kast toveren. Een behandeling "wassen. knippen & fohnen"  gaat bijvoorbeeld als volgt.

Met onze wasbehandeling wassen wij uw haar en hoofdhuid grondig voordat wij u gaan knippen. Tijdens het wassen krijgen wij een indruk van uw haar en de mogelijkheden die wij zien. Eenmaal voor de spiegel bespreken wij uw haar wensen. Wij hebben zelf ook goede ideeën maar horen eerst graag uw eigen wensen. Het leukste voor ons is als we u echt kunnen adviseren op basis van onze kennis en kunde.

Wij zien u natuurlijk graag helemaal “happy” met uw haar de deur uit gaan. Dit kunnen wij zeker bereiken met deze behandeling wanneer wij u ook föhnen. Föhnen vinden wij een kunst op zich. Het is naar onze mening de kroon op ons werk wanneer u keurig gekapt de salon verlaat. Uiteraard bepaald u zelf of een hele behandeling wilt of alleen "knippen".

de Kapperie knipt, föhnt en wast al meer dan twintig jaar haar. Wij kunnen ons zelf daarom ook wel handig met haar noemen. Kom ons langs bij ons in Arnhem (Elden) en ontdek onze haarspecialiteit voor jong en oud!

   
   
 

 

        
   

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Het laatste nieuws

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten