Haarwerken in alle kwaliteiten, wat past er bij jou?

Haarwerken zijn verkrijgbaar in vele kwaliteiten. Uiteenlopend van ronduit slecht tot uitstekend. Echter belangrijker dan een bepaalde kwalificatie aan een haarwerk te geven is te kijken welk haarwerk bij u past. Iemand die voor toneelstuk of voor een avondje uit een haarwerk nodig heeft kan wellicht heel goed af met een kwalitatief minder haarwerk. Maar zodra het gebruik van de haarwerk intensiever wordt zou ook de kwaliteit evenredig moeten toenemen.  

Kwaliteit van het haarwerk

Zoals bij wellicht elk product zijn er op de markt goedkope, dure, slechte en goede producten te koop. Duur wil niet perse zeggen dat het product altijd goed is en goedkoop behoeft niet altijd slecht te zijn. De kwaliteit (van dragen) wordt bepaald door 

  • de wijze waarop het haarwerk is vervaardigd (machinaal of handgeknoopt, de dichtheid van de haarinzet);
  • het materiaal waar het haar van is vervaardigd (syntetisch of echt, bewerkt of onbewerkt, Aziatisch- of Europees);
  • het materiaal van het binnenwerk (tule van Lace of poly-ethuraan);
  • de verwachte levensduur van het product (bij continu gebruik);
  • de mate waarop het haarwerk kan ventileren;
  • de mate waarop het product onderhouden wordt (schoon en fris blijft);
  • de manier van bevestigen (clips, tape of met medicinale lijm);
  • de manier waarop je het gebruikt.

Om je niet alleen een goed passend haarwerk aan te meten, maar ook een kwalitatief goed product aan te kunnen bieden heeft de Kapperie alleen gerenormeerde merken in het assortiment. Producten waar wij van de Kapperie volledig achter staan. De meerwaarde van het aanschaffen van een haarwerk uit de collecties van de Kapperie begint dus al bij het advies gevolgd door de uitstekende ondersteuning en service. Aanpassingen in het model, kleur, grootte zijn voor ons een kleine moeite. Confectie haarwerken zijn direct of anders binnen 48 uur leverbaar. Daar is geen ontwerp (mal) voor nodig.

Om u al een idee te geven van haarwerken uit onze collectie, hebben wij een fotocollectie opgenomen.  Om naar de verschillende fotocollecties van de Kapperie te gaan klik hier. Wij zien u graag in onze salon zodat we samen het beste haarwerk voor u kunnen uitkiezen.


  

                        

 

   

Onze collecties:

                         
     figuur 1 Rachel Welch
     
     figuur 2 Hair Mania
     
     figuur 3 Hair Society
     
     figuur 4 Ellen Wille

 

 

 

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Het laatste nieuws

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten