Volg ons op Facebook  
Telefoonnummer: 026 - 3816082
entree-dekapperie Haarwerksalon Pand De Kapperie detail Kapperie detail lidy Kapperie Pand De Kapperie Banner006 Banner004

Er zijn verschillende manier om het haarwerk te bevestigen. De drie meest bekende zijn:

Permanente bevestiging

Klanten die niet dagelijks met het haarstuk in de weer willen, kiezen veelal voor een permanent bevestigingssysteem. Door gebruik te maken van een speciale medicinale lijm blijft een haarwerk vier weken op zijn plaats en kan de klant alles doen wat hij/zij wil, slapen, fietsen, sporten noem maar op. Het haarstuk blijft gegarandeerd vastzitten.
Na vier weken komt u weer terug en krijgt u een nieuw haarstuk, nadat het haarstuk eerst is verwijderd met speciale oplosser. Zo kunnen meerdere haarstukjes afwisselend gebruikt worden.
Dit verlengt zo ook de levensduur van de haarstuk.

Semi-permanente bevestiging

In tegenstelling tot het permanente bevestigingssysteem kunt u dit volledig zelf doen. Er zijn speciale pleisters ontwikkeld die er voor zorgen dat uw haarwerk supervast zit. Op deze wijze kunt u tot een aantal dagen een haarstuk dragen, waarna u wel de pleister dient te vervangen. Deze beide systemen zijn zowel voor vrouwen als voor mannen geschikt.

Clips

Heeft u nog een beetje tot voldoende eigen haar, dan is dit wellicht een passende oplossing. Het is namelijk een techniek waarbij het haarwerk doormiddel van clips aan uw eigen haar wordt bevestigd. Zo kan dun haar ook voller lijken. Ook deze techniek is eenvoudig, gemakkelijk en snel zelfstandig uit te voeren.  Deze oplossing bied een optimaal gebruiksgemak.

 

<terug>

© 2015 De Kapperie