Het bevestigen van haarwerken

Er zijn verschillende manier om het haarwerk te bevestigen. De drie meest bekende zijn:

Permanente bevestiging

Klanten die niet dagelijks met het haarstuk in de weer willen, kiezen veelal voor een permanent bevestigingssysteem. Door gebruik te maken van een speciale medicinale lijm blijft een haarwerk vier weken op zijn plaats en kan de klant alles doen wat hij/zij wil, slapen, fietsen, sporten noem maar op. Het haarstuk blijft gegarandeerd vastzitten.
Na vier weken komt u weer terug en krijgt u een nieuw haarstuk, nadat het haarstuk eerst is verwijderd met speciale oplosser. Zo kunnen meerdere haarstukjes afwisselend gebruikt worden.
Dit verlengt zo ook de levensduur van de haarstuk.

Semi-permanente bevestiging

In tegenstelling tot het permanente bevestigingssysteem kunt u dit volledig zelf doen. Er zijn speciale pleisters ontwikkeld die er voor zorgen dat uw haarwerk supervast zit. Op deze wijze kunt u tot een aantal dagen een haarstuk dragen, waarna u wel de pleister dient te vervangen. Deze beide systemen zijn zowel voor vrouwen als voor mannen geschikt.

Clips

Heeft u nog een beetje tot voldoende eigen haar, dan is dit wellicht een passende oplossing. Het is namelijk een techniek waarbij het haarwerk doormiddel van clips aan uw eigen haar wordt bevestigd. Zo kan dun haar ook voller lijken. Ook deze techniek is eenvoudig, gemakkelijk en snel zelfstandig uit te voeren.  Deze oplossing bied een optimaal gebruiksgemak.

 

<terug>

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Over ons

Wij zijn al meer dan 20 jaar een begrip in Arnhem en omgeving. In de jaren '90 begonnen als een dameskapsalon maar door de jaren heen uitgegroeid tot een all-round kapsalon waar jong en oud zich thuis voelt. 

Lidy van Dam

Top styliste, al 2 jaren achtereen modellen verzorgd op de Amsterdam Fashion Week

Monique van Hulzen

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten