Verzorgingsproducten- en lijnen

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

Haarwerken van echt- of synthetisch haar

Voor beide typen haar geld dat er speciale shampoos benodigd zijn. Je moet hiervoor NIET je eigen shampoolijn voor gebruiken. De juiste producten kunnen altijd door de Kapperie geleverd worden (als nabestelling is toezending per post mogelijk). 

Mediceuticals

Als Mediceuticals gecertificeerde salon kan de Kapperie u adviseren over verschillende lijnen van oplossingen. Deze oplossingen kunnen meerdere verschillende producten bevatten. Deze combinaties zullen juist een optimale ondersteuning bieden. Wil je meer weten? klik dan hier!

Hoofdhuid verzorging voor chemobehandeling

De lijn is opgebouwd uit een combinatie van een 3-tal verschillende Mediceuticals producten die elke een ander doel dienen.

  1. Geavanceerde dermatologische samenstelling voor optimale groei van het haar.
  2. Verzachtende en kalmerende balsem voor de hoofdhuid, deze activeert de doorbloeding van de hoofdhuid.  
  3. Ontgiftende werking. Dit product activeert de folikel (haarzakje) en stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid.

Medicated therapies

Hoofdhuid verzorging voor roos, eczeem of psoriasis, vet of droog/schilferig haar. Erkende farmaceutische formules die klinisch getest en FDA goedgekeurd zijn voor behandelingen in een breed spectrum van diverse hoofdhuid en huidproblemen. 

For Women: met overmatig haaruitval is er de Vrouwenlijn speciaal voor vrouwen met (tijdelijke) hormonale stoornissen zoals menopauze en zwangerschap.    

<terug naar oplossingen>

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Over ons

Wij zijn al meer dan 20 jaar een begrip in Arnhem en omgeving. In de jaren '90 begonnen als een dameskapsalon maar door de jaren heen uitgegroeid tot een all-round kapsalon waar jong en oud zich thuis voelt. 

Lidy van Dam

Top styliste, al 2 jaren achtereen modellen verzorgd op de Amsterdam Fashion Week

Monique van Hulzen

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten