Volg ons op Facebook  
Telefoonnummer: 026 - 3816082
entree-dekapperie Haarwerksalon Pand De Kapperie detail Kapperie detail lidy Kapperie Pand De Kapperie Banner006 Banner004

Mediceuticals®

"MEDICEUTICALS® is vooraanstaand in het aanbieden van FDA goedgekeurde hoofdhuid- en haarbehandelingen voor professionals.

Door jarenlange research naar oorzaken van dunner wordend haar en hoofdhuidproblemen heeft Mediceuticals® zich ontwikkeld tot een superieur product.”

Mediceuticals® is ontwikkeld door dermatologische wetenschappers die de meest geavanceerde farmaceutische methoden en natuurlijke grondstoffen in de receptuur hebben verwerkt en toegepast. Mediceuticals® behandelingen worden sinds decennia toegepast door vele professionals in de Verenigde Staten, Canada, Australië en sinds 2010 ook in Europa.
Het is ons doel om de meest doeltreffende behandelingen uit dermatologische kennis te ontwikkelen voor professionele salons.
Mediceuticals® is ontwikkeld voor haar- en hoofdhuidproblemen maar heeft inmiddels ook een zeer goede preventieve werking.


"Ik ben mij zeer bewust van het psychologische trauma waar mannen en vrouwen aan lijden wanneer zij overmatig haaruitval ervaren. Als jonge man ontdekte ik dat ik een genetische aanleg had voor androgenetische alopecia. Ik beken oprecht een gezondere huid en vollere haargroei te hebben dankzij Mediceuticals®.”
Beheersing van haaruitval is gelijk aan het behandelen van vele andere medische aandoeningen. Hoe eerder een preventief programma wordt gestart, hoe groter de kans van slagen. Je bent nooit te jong of te oud om een preventief Mediceuticals® programma te beginnen.
"De behandelingen kunnen het stoppen van overmatig haaruitval en nieuwe haargroei bevorderen. Kortom, mooie haren en een gezonde hoofdhuid voor de rest van je leven!”

John Cannon,
Founder & President of MEDICEUTICALS® Laboratories. Texas US
Bron: www.mediceuticalseuropa.nl 

 
             Mediceuticals® is ontwikkeld door dermatologische wetenschappers

<< terug 
<naarboven>

 

   
   
   
   

© 2015 De Kapperie