Hoe werken wij?

Voor zo wel alle behandelingen in de kapsalon (wassen, knippen, verven etc.) en voor het aanmeten van haarwerken geldt dat wij altijd werken op afspraak. Hierdoor bent u altijd verzekerd dat u altijd de zorg, veiligheid en privacy krijgt die u van ons mag verwachten.

Als u komt voor een haarwerk, werken we voor nieuwe klanten altijd volgens een 3-stappenplan.

   

Als u contact met ons opneemt, zult u merken dat wij ruim de tijd nemen om u van dienst te zijn om uw vragen te beantwoorden. Zeker als het gaat om het aanmeten van een haarwerk. Per slot van rekening kan het heel emotioneel zijn om met haaruitval geconfronteerd te worden. Na de telefonische kennismaking kunt u ten alle tijde een vrijblijvende afspraak maken voor het zogenaamde intakegesprek. Zonodig komen wij ook aan huis of naar het ziekenhuis. 

Stap1 : Het Intakegesprek

Dit gesprek is wat ons betreft vrijwel altijd mogelijk binnen een termijn van 5 werkdagen. Om een goed beeld van u te krijgen stellen wij u een aantal vragen, en maken wij eventueel een scan van uw haar en hoofdhuid. Deze scan maken we met de zogenaamde Mediscope.  Hierdoor zijn wij in staat een goede analyse te maken, vervolgens kan het advies op maat worden opgesteld. Bij dit advies komen alle opties aan bod. Welke stijl?, type, model, vorm, kleur en materiaal. Heb je een medische indicatie? zo ja stellen wij een behandelplan voor je op. Wij geven u alle informatie, onder meer over de voor- en nadelen van de verschillende soorten haarwerken, welk soort bevestiging u wilt, de kosten en de mogelijke vergoedingen. Kortom wij luisteren, adviseren en helpen. 

Tip: Zorgt u er voor dat u uw  zorgpas bij de hand heeft. Indien er sprake is van een medische noodzaak, informeren wij voor u of u voor vergoeding van uw pruik/haarwerk/haarstuk in aanmerking komt.  

Naar aanleiding van het intakegesprek stelt de Kapperie op basis van uw voorkeuren en mogelijkheden een mooie persoonlijke collectie haarwerken samen. Is er sprake van een medische indicatie? dan stellen we ook uw persoonlijk behandelplan op. Door deze persoonlijke aanpak en voorselectie wordt het makkelijker voor u om te kiezen. Veelal kunnen we de collectie samenstellen uit onze voorraad, mocht dat onverhoopt niet kunnen dan is deze persoonlijke collectie al binnen enkele werkdagen beschikbaar. Wilt u echter volledig maathaarwerk, dan moet u rekening houden met circa 8 tot 10 weken voor het maatwerk klaar is. 

De intake verzorgen wij geheel gratis en is geheel vrijblijvend. Tijdens de vervolgafspraak kunnen haarwerken vrijblijvend gepast worden. Ook als wij deze voor u opzicht moeten laten komen.

Als er een 2de zichtzending besteld wordt door de Kapperie vragen wij hiervoor een aanbetaling van €45,- voor verzend- en administratiekosten. Deze kosten berekenen wij aan u door. Deze kosten komen te vervallen als u een haarwerk bij ons aankoopt.

Stap 2: Passen en kiezen

Tip: Vraag indien mogelijk een familielid, vriend of vriendin mee om u te steunen bij deze vaak moeilijke en emotionele beslissing. 

Deze afspraak staat in het teken van het maken van een juiste keuze, het passen en kiezen is immers een belangrijke stap. Indien de keuze gemaakt is volgt de finishing touch, niet anders dan wanneer u ‘gewoon’ bij de kapper zou zitten. Tenslotte wordt gezamenlijk doorgenomen hoe u met het haarwerk om moet gaan. Opzetten, afzetten en al of niet bevestigen. Hoe was ik mijn haarwerk? Waar kan mijn haarwerk niet tegen? Allemaal belangrijke zaken, die wij samen met u stap voor stap doornemen. 

Reserveren: Afhankelijk van uw situatie kunt u het gekozen haarwerk reserveren voor een periode van maximaal 6 weken.

Stap 3: Nazorg

Uiteraard bieden wij altijd nazorg.  Nazorg is bij ons een wezenlijk onderdeel dat na het verstrekken van haarwerken en pruiken aandacht verdient. Na ongeveer 3 maanden krijgt u een gratis opfris beurt voor het haarwerk. Ook biedt de Kapperie u de mogelijkheid om tegen een redelijke vergoeding het haarwerk regelmatig te reinigen of te verfrissen. 

Heeft u vragen, is iets niet duidelijk? Schroom dan niet om te bellen! Wij staan ook dan voor u klaar! Tot slot helpen wij u met de financiële afwikkeling. U geeft (een kopie) van de medische indicatie af aan de Kapperie, wij brengen dan de vergoeding van uw zorgverzekeraar direct in mindering op de aanschafprijs.  Mocht er desondanks nog vragen en in het ergste geval een klacht zijn, helpt de Kapperie u met het oplossen ervan.  

 

 

Zolang de het coronaprotocol van toepassing is, gelden aangescherpte maatregelen, zoals 1,5 afstand houden, handen wassen en desinfecteren, het gebruik van wegwerp artikelen zoals kapmantels of hygiene doekjes etc., het volledige Corona protocol goedgekeurd door ANKO en RIVM vindt u bij ons ook in de salon. 

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Het laatste nieuws

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten