Volg ons op Facebook  
Telefoonnummer: 026 - 3816082
entree-dekapperie Haarwerksalon Pand De Kapperie detail Kapperie detail lidy Kapperie Pand De Kapperie Banner006 Banner004

Hoe werken wij?

Voor alle activiteiten in de kapsalon (wassen, knippen etc) en voor het aanmeten van haarwerken geldt dat  wij werken op afspraak. Hierdoor bent u altijd verzekerd dat u altijd die zorg en privacy krijgt die u van ons mag verwachten.

 

Als u komt voor een haarwerk, werken we voor nieuwe klanten altijd volgens een 3-stappenplan.

Als u contact met ons opneemt, zult u merken dat wij ruim de tijd nemen om u van dienst te zijn en om uw vragen te beantwoorden. Zeker als het gaat om het aanmeten van een haarwerk. Per slot van rekening kan het heel emotioneel zijn om met haaruitval geconfronteerd te worden. Na de telefonische kennismaking kunt u ten alle tijde een vrijblijvende afspraak maken (het zogenaamde intakegesprek). Zonodig komen wij ook aan huis of ziekenhuis. 

Intakegesprek

Dit gesprek is wat ons betreft vrijwel altijd mogelijk binnen een termijn van 5 werkdagen. Om een goed beeld van u te krijgen stellen wij u een aantal vragen, en maken wij eventueel een scan van uw haar en hoofdhuid. Deze scan maken we met de zogenaamde Mediscope.  Hierdoor zijn wij in staat een goede analyse te maken, vervolgens kan het advies op maat worden opgesteld. Bij dit advies komen alle opties aan bod. Welke stijl?, type, model, vorm, kleur en materiaal. Wij geven u alle informatie, onder meer over de voor- en nadelen van de verschillende soorten haarwerken, welk soort bevestiging u wilt, de kosten en de mogelijke vergoedingen. Kortom wij luisteren, adviseren en helpen. 

 

Tip: Zorgt u er voor dat u uw  zorgpas bij de hand heeft. Indien er sprake is van een medische noodzaak, informeren wij voor u of u voor vergoeding van uw pruik in aanmerking komt.  

 

Naar aanleiding van het intakegesprek stelt de Kapperie op basis van uw voorkeuren en mogelijkheden een mooie persoonlijke collectie haarwerken samen. Door deze persoonlijke selectie wordt het makkelijker voor u om te kiezen. Meestal kunnen we de collectie samenstellen uit onze voorraad, mocht dat onverhoopt niet kunnen dan is deze persoonlijke collectie al binnen enkele werkdagen beschikbaar. Wilt u echter volledig maathaarwerk, dan moet u rekening houden met circa 8 tot 10 weken voor het maatwerk klaar is. 

Passen en kiezen

Tip: Vraag indien mogelijk een familielid, vriend of vriendin mee om u te steunen bij deze vaak moeilijke en emotionele beslissing. 

 

Deze afspraak staat in het teken van het maken van een juiste keuze, het passen en kiezen is immers een belangrijke stap. Indien de keuze gemaakt is volgt de finishing touch, niet anders dan wanneer u ‘gewoon’ bij de kapper zou zitten. Tenslotte wordt gezamenlijk doorgenomen hoe u met het haarwerk om moet gaan. Opzetten, afzetten en al of niet bevestigen. Hoe was ik mijn haarwerk? Waar kan mijn haarwerk niet tegen? Allemaal belangrijke zaken, die wij samen met u stap voor stap doornemen. 

Reserveren: Afhankelijk van uw situatie kunt u het gekozen haarwerk reserveren voor een  periode van minimaal 3 weken tot maximaal 6 weken.

 

De intake verzorgen wij geheel gratis en is geheel vrijblijvend. Tijdens de vervolgafspraken kunnen haarwerken vrijblijvend gepast worden. Ook als wij deze voor u op zicht moeten laten komen. Hier zijn voor ons 30 euro aan verzend en administratiekosten aan verbonden.  Deze kosten komen te vervallen als u een haarwerk bij ons aankoopt.

Nazorg.

Uiteraard bieden wij altijd nazorg.  Nazorg is bij ons een wezenlijk onderdeel dat na het verstrekken van haarwerken en pruiken aandacht verdient.  De Kapperie biedt u de mogelijkheid om tegen een redelijke vergoeding het haarwerk regelmatig te reinigen of te verfrissen. 

 

Heeft u vragen, is iets niet duidelijk? Schroom dan niet om te bellen! Wij staan ook dan voor u klaar! Tot slot helpen wij u met de financiële afwikkeling. U geeft (een kopie) van de medische indicatie af aan de Kapperie, wij brengen dan de vergoeding van uw zorgverzekeraar direct in mindering op de aanschafprijs.  Mocht er desondanks nog vragen en in het ergste geval een klacht zijn, helpt de Kapperie u moet het oplossen ervan.   

<naar boven>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2015 De Kapperie