Stap 2: Passen en kiezen

 

Deze afspraak staat in het teken van het passen en het maken van de juiste keuze.  Een goede keuze  maken is immers een belangrijke stap. Indien de keuze gemaakt is volgt de finishing touch, niet anders dan wanneer u ‘gewoon’ bij de kapper zou zitten. Tenslotte wordt samen doorgenomen hoe u met het haarwerk om moet gaan. Opzetten, afzetten en al of niet bevestigen. Hoe was ik mijn haarwerk? Waar kan mijn haarwerk juist wel of juist niet tegen? Allemaal belangrijke zaken, die wij samen met u stap voor stap doornemen. 

 

Reserveren: Afhankelijk van uw situatie kunt u het gekozen haarwerk reserveren voor een periode van minimaal 3 weken tot maximaal 6 weken.

Tip: Vraag indien mogelijk een familielid, vriend of vriendin mee om u te steunen bij deze vaak moeilijke en emotionele beslissing. 

 

 

 

 

 

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Het laatste nieuws

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten