Volg ons op Facebook  
Telefoonnummer: 026 - 3816082
entree-dekapperie Haarwerksalon Pand De Kapperie detail Kapperie detail lidy Kapperie Pand De Kapperie Banner006 Banner004

Het intake gesprek

Dit gesprek is wat ons betreft vrijwel altijd mogelijk binnen een termijn van 5 werkdagen. Om een goed beeld van u te krijgen stellen wij u een aantal vragen, en maken wij eventueel een scan van uw haar en hoofdhuid. Deze scan maken we met de zogenaamde Mediscope.  Hierdoor zijn wij in staat een goede analyse te maken, vervolgens kan het advies op maat worden opgesteld. Bij dit advies komen alle opties aan bod. Welke stijl?, type, model, vorm, kleur en materiaal. Wij geven u alle informatie, onder meer over de voor- en nadelen van de verschillende soorten haarwerken, welk soort bevestiging u wilt, de kosten en de mogelijke vergoedingen. Kortom wij luisteren, adviseren en helpen. 

Tip: Zorgt u er voor dat u uw  zorgpas bij de hand heeft. Indien er sprake is van een medische noodzaak, informeren wij voor u of u voor vergoeding van uw haarwerk of pruik in aanmerking komt.  

 

Naar aanleiding van het intakegesprek stelt de Kapperie op basis van uw voorkeuren en mogelijkheden een mooie persoonlijke collectie haarwerken samen. Door deze persoonlijke selectie wordt het makkelijker voor u om te kiezen. Meestal kunnen we de collectie samenstellen uit onze voorraad, mocht dat onverhoopt niet kunnen dan is deze persoonlijke collectie al binnen enkele werkdagen beschikbaar. Wilt u echter volledig maathaarwerk, dan moet u rekening houden met circa 10 tot 12weken voor het maatwerk klaar is.

© 2015 De Kapperie