Stap 1: Het intake gesprek

Dit gesprek is wat ons betreft vrijwel altijd mogelijk binnen een termijn van 5 werkdagen. Om een goed beeld van u te krijgen stellen wij u een aantal vragen, en maken wij eventueel een scan van uw haar en hoofdhuid. Deze scan maken we met de zogenaamde Mediscope.  Hierdoor zijn wij in staat een goede analyse te maken, vervolgens kan het advies op maat worden opgesteld. Heeft u een medische indicatie, dan wordt ook een behandelplan opgesteld. Bij dit advies komen alle opties aan bod. Welke stijl?, type, model, vorm, kleur en materiaal. Wij geven u alle informatie, onder meer over de voor- en nadelen van de verschillende soorten haarwerken, welk soort bevestiging u wilt, de kosten en de mogelijke vergoedingen. Kortom wij luisteren, adviseren en helpen. 

Tip: Zorgt u er voor dat u uw  zorgpas bij de hand heeft. Indien er sprake is van een medische noodzaak, informeren wij voor u of u voor vergoeding van uw haarwerk of pruik in aanmerking komt.  

 

Naar aanleiding van het intakegesprek stelt de Kapperie op basis van uw voorkeuren en mogelijkheden een mooie persoonlijke collectie haarwerken samen. Door deze persoonlijke selectie wordt het makkelijker voor u om te kiezen. Meestal kunnen we de collectie samenstellen uit onze voorraad, mocht dat onverhoopt niet kunnen dan is deze persoonlijke collectie al binnen enkele werkdagen beschikbaar. Wilt u echter volledig maathaarwerk, dan moet u rekening houden met circa 10 tot 12weken voor het maatwerk klaar is.

   

 

 

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Het laatste nieuws

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten