Volg ons op Facebook  
Telefoonnummer: 026 - 3816082
entree-dekapperie Haarwerksalon Pand De Kapperie detail Kapperie detail lidy Kapperie Pand De Kapperie Banner006 Banner004

MEDISCOPE

Wij zijn een gecertificeerde kapsalon van het merk Mediceuticals. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop onderzoeksapparaat. Hiermee maken wij zichtbaar hoe de conditie van je haar en hoofdhuid is. 

 

Uiteraard krijgt u advies over een eventueel te volgen behandeling en producten voor thuisgebruik. Of het nu gaat om een droge, vette, schilferige hoofdhuid. Of zelf ernstige roos of psoriasis, Mediceuticals gaat het probleem te lijf. Ook voor overmatige haaruitval bij vrouwen door (tijdelijke) hormonale stoornissen zoals o.a. menopauze en zwangerschap is een therapie ontwikkeld. Tevens geeft Mediceuticals speciale adviezen voor mensen die te maken hebben met chemotherapie.

Het betreft hier een medicinaal, dermatologisch geformuleerd product. De erkende farmaceutische formules zijn klinisch getest en FDA gekeurd voor behandelingen in een breed spectrum van hoofdhuid en huidproblemen. FDA = U.S. Food and Drug Administration.

 

Foto van de mediscope.

<terug naar onze oplossingen>

                   
     
     
 

Uw hoofdhuid wordt op meerdere plaatsen gescand

 

 

   
  Het resultaat is op de monitor zichtbaar  

© 2015 De Kapperie