Volg ons op Facebook  
Telefoonnummer: 026 - 3816082
entree-dekapperie Haarwerksalon Pand De Kapperie detail Kapperie detail lidy Kapperie Pand De Kapperie Banner006 Banner004

Quality is fit for use

Dr.Joseph Moses Juran
 

Haarwerken zijn verkrijgbaar in vele kwaliteiten. Uiteenlopend van ronduit slecht tot uitstekend. Echter belangrijker dan een bepaalde kwalificatie aan een confectie haarwerk te geven is te kijken welk haarwerk bij u past. Iemand die voor toneelstuk, avondje uit een confectie haarwerk nodig heeft kan wellicht heel goed af met een kwalitatief minder haarwerk. Maar zodra het gebruik van de haarwerk intensiever wordt zou ook de kwaliteit evenredig moeten toenemen.  

Kwaliteit van het haarwerk

Zoals bij wellicht elk product zijn er op de markt goedkope, dure, slechte en goede producten te koop. Duur wil niet perse zeggen dat het product altijd goed is en goedkoop behoeft niet altijd slecht te zijn. De kwaliteit (van dragen) wordt bepaald door 

  • de wijze waarop het haarwerk is vervaardigd (machinaal of handgeknoopt, de dichtheid van de haarinzet)
  • het materiaal waar het haar van is vervaardigd (syntetisch of echt, bewerkt of onbewerkt, Aziatisch- of Europees)
  • het materiaal van het binnenwerk (tule van Lace of poly-ethuraan)
  • de verwachte levensduur van het product (bij continu gebruik)
  • de mate waarop het haarwerk kan ventileren
  • de mate waarop het product onderhouden wordt (schoon en fris blijft)
  • de manier van bevestigen (clips, tape of met medicinale lijm) <lees verder>

Om u niet alleen een goed passend haarwerk aan te meten, maar ook een kwalitatief goed product aan te kunnen bieden heeft de Kapperie alleen gerenormeerde merken in het assortiment. Producten waar wij van de Kapperie volledig achter staan. De meerwaarde van het aanschaffen van een haarwerk uit de collecties van de Kapperie begint dus al bij het advies gevolgd door de uitstekende ondersteuning en service. Aanpassingen in het model, kleur, grootte zijn voor ons een kleine moeite. Confectie haarwerken zijn direct of anders binnen 48 uur leverbaar. Er is geen ontwerp (mal) nodig.

Om u al een idee te geven van haarwerken uit onze collectie, hebben wij een fotocollectie opgenomen.  om naar de verschillende fotocollecties van de Kapperie te gaan klik hier. Wij zien u graag in onze salon zodat we samen het beste haarwerk voor u kunnen uitkiezen.


  << terug      

                        

 

   

Onze collecties:

                         
     figuur 1 Rachel Welch
     
     figuur 2 Hair Mania
     
     figuur 3 Hair Society
     
     figuur 4 Ellen Wille

 

 

 

© 2015 De Kapperie