Volg ons op Facebook  
Telefoonnummer: 026 - 3816082
entree-dekapperie Haarwerksalon Pand De Kapperie detail Kapperie detail lidy Kapperie Pand De Kapperie Banner006 Banner004

 

De kapperie stelt het erg op prijs als u tevreden bent met uw haarwerk, pruik of behandeling door de kapperie dit in ons gastenboek te vermelden. Bent u onverhoops niet tevreden meldt het dan direct aan ons, dan kunnen we dit meteen verhelpen! Alvast bedankt. Ook tips of adviezen van klanten aan klanten zijn belangrijk! 

Schrijf een bericht

Begin juni heb ik op aanraden een afspraak gemaakt ter voorbereiding op het komende haarverlies vanwege de chemokuren. Monique heeft mij in alle rust ontvangen en luisterde aandachtig naar mijn verhaal. Met oog voor mijn wensen gaf ze op een zeer zorgvuldige en professionele wijze adviezen en kwam zij met diverse alternatieven voor een haarwerk. Hierdoor was ik uitstekend voorbereid op het toch wel heftige moment van haarverlies. Inmiddels draag ik mijn haarwerk en voelt het alsof het mijn eigen haar is. Het is prachtig en ik voel me er goed bij. Mijn omgeving dacht dat ik mijn echte haar een tintje lichter had gekleurd....
Elke 7 weken breng ik mijn haarwerk voor een extra onderhoudsbeurt naar Monique zodat het langer mooi blijft. Telkens opnieuw maakt ze er weer iets moois van.
Monique je bent een kanjer!
Ook voor het gewoon knippen van je haar ben je bij Monique aan het juiste adres ! Mijn haar heeft ze uiterst vakkundig geknipt, passend bij mijn type haar en mijn wensen. Ik ging uiterst tevreden en blij met mijn nieuwe coupe naar huis ! Ik ben blij haar als kapster gevonden te hebben !
I was looking on the Internet for a hair piece advisor. I am glad I found Monique. In my first visit, she received me enthusiastically and patiently explained to me all the options I had. She gave me enough time and clarified all the doubts I had. Ultimately in my third visit I made a choice. She had a number of options for me to try out. Once again she patiently explained everything that I needed to know.

I found Monique to be a very friendly, dedicated and motivated professional. She does her job with the interest of her client being central to her. I wish her and the Kapperie all the success in the future.
Toen ik te horen kreeg dat ik door de chemobehandelingen mijn haar zou verliezen ben ik via het internet op zoek gegaan voor een pruik.
Heb vooral gezocht naar goede ervaringen en al tvrij snel kwam ik op de site van Monique terecht.
Na een hartelijk ontvangst en deskundig advies wist ik dat ik niet meer verder hoefde te zoeken.
Inmiddels heb ik sinds drie weken mijn pruik op en krijg van iedereen alleen maar complimenten. Als iemand aan mij vraagt " wat zit je haar toch leuk, ben je naar de kapper geweest" besef ik me steeds weer wat een goede keuze ik heb gemaakt.
Monique bedankt! Dankzij jou is mijn haarverlies een stuk draaglijker geworden.
Succes met het prachtige werk wat je doet!
Ben zeer goed en professioneel geholpen!
Ontzettend blij met mijn haarwerk en service:-)
Blij dat ik je gevonden heb Monique en veel succes met je mooie werk!!
Monique is een aardige hartelijke vrouw,die ondanks dat het hemelvaart"s dag ons wilde helpen.
Ik heb een mooie pruiken krijg veel complimenten sommige denken dat ik mijn eigen haar nog heb.
Ik draag hem de hele dag en ben er super blij mee.
Monique bedankt!
Monique is een hele aardige vrouw, en zij helpt mij altijd super. Ze neemt altijd alle tijd voor mij, en ik mag nooit eerder weg tenzij mijn haarwerk weer perfect zit. Monique je bent toppie.
Groetjes van Jo-ann
Monique is naast dat ze een goede deskundige adviseuse is en hoge kwaliteit levert, ook een zeer warme en hartelijke vrouw. Is begaan met je. En dat is fijn wanneer je al in een rollercoaster van emoties zit.
Bij chemotherapie krijg je toch een hele poos te maken met een kaal hoofd, wat best belastend is. Gelukkig wist Monique hierop raad door voor een goede pruik te zorgen. Elke dag zet ik hem nu op en vergeet dan dat het niet mijn echte haar is, zo tevreden ben ik er mee. Ik vond Monique via haar goede en toegankelijke website. Monique, bedankt!
I.v.m. chemotherapie ben ik mijn eigen haar tijdelijk kwijt en was op zoek naar een alternatief. Uiteindelijk bij Monique terechtgekomen omdat ik haar website het meest overzichtelijk en duidelijk vond. De behandeling die ik kreeg was geweldig, zij heeft mijn twijfels weggenomen en mij een goed advies gegeven. Het is niemand opgevallen dat ik een haarwerk gebruik. Collega's vroegen of ik mijn haar had geverfd en konden niet geloven dat het een harwerk is. ook mijn broer heeft het niet direct gezien en dacht ook alleen dat mijn haar wat donkerder was dan normaal. Kortom veel complimenten geoogst met een mooi haarwerk van Monique. ook de service is prima, ik had in het begin last dat het haarwerk omhoog kroop na een mail van mij kreeg ik direct de oplossing aangeboden en is het haarwerk opgerekt waardoor het nu veel beter zit. Bedankt Monique, ik kan het iedereen die het nodig heeft aanraden jouw salon te bezoeken.

 

 

 

Bekijk ook de recenties op onze facebook pagina. klik op onderstaande pagina om daar naar toe te gaan.

 

 
 

 

 

 

© 2015 De Kapperie