Gastenboek

De kapperie stelt het erg op prijs als u tevreden bent met uw haarwerk, pruik of behandeling door de kapperie dit in ons gastenboek te vermelden. Bent u onverhoops niet tevreden meldt het dan direct aan ons, dan kunnen we dit meteen verhelpen! Alvast bedankt. Ook tips of adviezen van klanten aan klanten zijn belangrijk! 

Schrijf een bericht

Ook ik wil Monigue heel hartelijk bedanken voor haar goed hulp. We waren eerst ergens anders geweest, maar daar hielden we een trauma van over. Bedankt voor alle goede hulp in een vervelende tijd heb je graag dat er aandacht aan je besteed word en dat is ook bij gebeurd.... Bedankt
Een van de dingen waar ik het meest tegenop zag toen ik hoorde dat ik chemotherapie zou krijgen, was om mijn haar te verliezen. En dat terwijl ik heel kort haar had. Na de chemotherapie zou ik er dus vrij snel weer uitzien als vanouds, maar toch. Toen de eerste schrik voorbij was, vroeg ik me vooral af hoe ik zo prettig mogelijk met een kaal hoofd door het leven zou kunnen. Via via kwam ik bij De Kapperie terecht. In een aparte ruimte naast de salon hebben we volledig privé en in alle rust gekeken waar ik me het prettigst bij voelde: een pruik of andere hoofdbedekking? Monique heeft kennis van zaken en jaren ervaring. Ze geeft goed en eerlijk advies. Geen moeite is teveel en dat is fijn als je deze compleet nieuwe wereld induikt. Daarnaast heeft ze verzorgingsproducten voor je hoofdhuid die heel prettig zijn in het gebruik. De kers op de taart volgde tegen het einde van onze afspraak. Of ik opgemaakt wilde worden? In een periode waarin je je niet echt op je best voelt, werd ik er blij van om even een metamorfose te ondergaan. Ik ging naar huis met een veel beter beeld van hoe ik het komende halfjaar eruit wilde zien. In mijn geval: met mutsjes, meer make-up dan anders en opvallende oorbellen. Dat was dus echt een kopzorg minder.
Omdat mijn moeder aan een haarwerk toe was, onze keus laten vallen op de Kapperie. Wat is dit een aanrader! Een hartelijke ontvangst en deskundig en prettig advies. We voelden ons er gelijk op ons gemak....in één woord SUPER!! Nogmaal onze hartelijk dank.
Geweldig geholpen. Hier heb je ook echt het gevoel dat je welkom bent en ze nemen de tijd voor je. Zal het iedereen aanraden!
Ook voor mij was de Kapperie van Monique een verademing nadat ik eerst op een ander adres was geweest.
Wat een aandacht, vakmanschap en uitleg.
Ik zal zeker de Kapperie bij mensen in mijn omgeving aanraden als zij ook in deze omstandigheid komen.
Super service, geweldig geholpen! Ik zou iedereen aanraden om naar de kapperie te gaan!
Bij de Kapperie heeft Monique me goed geadviseerd. Ze heeft een haarwerk uitgezocht dat veel lijkt op mijn eigen haar. Zelfs familie en vrienden zien niet dat ik een haarwerk draag.
Monique is zeer ervaren en geeft advies bij de keuze van het haarwerk, de verzorging van het haarwerk en de verzorging van je hoofdhuid. Ik deel graag mijn goede ervaringen zodat anderen weten dat de Kapperie een adres is waar je goed geholpen wordt.
Monique, ik wil je graag nog even bedanken voor het helpen op een hele fijne manier van het uitzoeken van mijn haarwerk. Fijn ook dat er even de tijd voor de kinderen werd genomen, zo hebben we toch even flink kunnen lachen om iets wat eigenlijk niet leuk is ;)
Ik kan iedereen die een haarwerk wilt gaan dragen de Kapperie in Elden aanbevelen. Fijn ontvangst, goed advies en mooie haarwerken. Ik ben zeer tevreden met mijn mooie haarwerk! Monique bedankt!
Als je een haarwerk nodig hebt,is er maar één goed adres, waar je naar toe kunt.
Monique van de Kapperie in Elden !!!!!!!!!!!!!! Zeer aandachtig en heel lief. Een verademing na de commerciële zaak waar ik in de eerste plaats naar toe ben geweest.

 

Bekijk ook de recenties op onze facebook of instagram pagina. klik op onderstaande icon om daar naar toe te gaan.

   

 

 
         

 

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Het laatste nieuws

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten