Gastenboek

De kapperie stelt het erg op prijs als u tevreden bent met uw haarwerk, pruik of behandeling door de kapperie dit in ons gastenboek te vermelden. Bent u onverhoops niet tevreden meldt het dan direct aan ons, dan kunnen we dit meteen verhelpen! Alvast bedankt. Ook tips of adviezen van klanten aan klanten zijn belangrijk! 

Schrijf een bericht

Als je op zoek bent naar een haarwerk, kan ik écht maar één salon en één mevrouw aanraden.
Zij weet precies wat je nodig hebt. Je kunt het allemaal aan Monique van de Kapperie overlaten. Zij stelt je NOOIT teleur.
Als je op zoek bent naar een haarwerk, kan ik écht maar één salon en één mevrouw aanraden.
Zij weet precies wat je nodig hebt. Je kunt het allemaal aan Monique van de Kapperie overlaten. Zij stelt je NOOIT teleur.
Het is niet zo moeilijk om voor de Kapperie én voor Monique een positieve recentie te schrijven.
Het is een fantastische zaak en een hele lieve en vakkundige vrouw. Ze weet precies wat je bedoelt en ze maakt er geen punt van om je thuis of waar je ook verblijft op te komen zoeken met een aantal haarwerken. Ze knipt de haarwerken ter plekke bij.
Zij is en blijft een aanrader.
Hartelijk dank, Monique, voor de goede zorg en aandacht.
Het haarwerk past goed bij mij.
Wij kunnen de kapperie van harte aanraden.
Hartelijke groet van een tevreden klant.
Na de eerst te schrik te boven zijn gekomen dat ik een pruik zou gaan dragen door de chemokuur ben ik terecht gekomen bij Monique. Toen wij daar binnen kwamen viel de spanning gelijk weg. Zo vriendelijk en gastvrij. Ze had al wat pruiken en kon meteen passen. 1 in mijn kleur en model. Alles werd zo fijn en rustig uitgelegd. Alle tijd werd er voor je genomen. Ik ging dan ook met een heel goed gevoel naar huis. Dank je wel.
Als je je haar verliest door een chemokuur is dat erg verdrietig. In die situatie is het heel fijn een kapster te ontmoeten, die je begripvol opvangt en je deskundig advies kan geven over haarwerken en mutsjes. Die op het moment dat de tondeuse over je hoofd gaat,een doos met tissues klaar heeft staan en heel tactvol een gordijntje voor de spiegel kan laten zakken als de confrontatie met je kale hoofd je even teveel is.
Dankjewel voor de fijne behandeling; die maakte de emotionele "hobbel" minder moeilijk.
Lieve Monique,
Bedankt voor jouw steun. Mijn pruik lijk op mijn eigen haar. Ik voel me weer hetzelfde in deze moeilijke tijd.
Dikke knuffel
Patricia
Dank je wel, Monique, voor het geduld en het uitzoeken van mijn prachtige haarwerk!
De prettige sfeer vond ik erg fijn
Nu nog lekker slapen op de satijnen sloop
Ook ik wil Monigue heel hartelijk bedanken voor haar goed hulp. We waren eerst ergens anders geweest, maar daar hielden we een trauma van over. Bedankt voor alle goede hulp in een vervelende tijd heb je graag dat er aandacht aan je besteed word en dat is ook bij gebeurd.... Bedankt
Een van de dingen waar ik het meest tegenop zag toen ik hoorde dat ik chemotherapie zou krijgen, was om mijn haar te verliezen. En dat terwijl ik heel kort haar had. Na de chemotherapie zou ik er dus vrij snel weer uitzien als vanouds, maar toch. Toen de eerste schrik voorbij was, vroeg ik me vooral af hoe ik zo prettig mogelijk met een kaal hoofd door het leven zou kunnen. Via via kwam ik bij De Kapperie terecht. In een aparte ruimte naast de salon hebben we volledig privé en in alle rust gekeken waar ik me het prettigst bij voelde: een pruik of andere hoofdbedekking? Monique heeft kennis van zaken en jaren ervaring. Ze geeft goed en eerlijk advies. Geen moeite is teveel en dat is fijn als je deze compleet nieuwe wereld induikt. Daarnaast heeft ze verzorgingsproducten voor je hoofdhuid die heel prettig zijn in het gebruik. De kers op de taart volgde tegen het einde van onze afspraak. Of ik opgemaakt wilde worden? In een periode waarin je je niet echt op je best voelt, werd ik er blij van om even een metamorfose te ondergaan. Ik ging naar huis met een veel beter beeld van hoe ik het komende halfjaar eruit wilde zien. In mijn geval: met mutsjes, meer make-up dan anders en opvallende oorbellen. Dat was dus echt een kopzorg minder.

 

Bekijk ook de recenties op onze facebook of instagram pagina. klik op onderstaande icon om daar naar toe te gaan.

   

 

 
         

 

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Het laatste nieuws

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten