Gastenboek

De kapperie stelt het erg op prijs als u tevreden bent met uw haarwerk, pruik of behandeling door de kapperie dit in ons gastenboek te vermelden. Bent u onverhoops niet tevreden meldt het dan direct aan ons, dan kunnen we dit meteen verhelpen! Alvast bedankt. Ook tips of adviezen van klanten aan klanten zijn belangrijk! 

Schrijf een bericht

Wat ben ik blij met mijn nieuwe haarwerk! Ik was op zoek naar een haarsalon waarin vakkundigheid samen gaan met prettige communicatie en klantvriendelijkheid. Dat heb ik allemaal bij De Kapperie gevonden! Bedankt Monique!
Wat ben ik blij dat ik een eindelijk een kapsalon heb gevonden, die naast prachtige betaalbare haarwerken ook rekening houdt en weet om te gaan met mensen die extreem haarverlies hebben. Eindelijk kan ik weer met een gerust hart en bovenal met plezier naar de kapper voor een knip- en verfbeurt. Niets is teveel. Warmte, aandacht, goed advies en topservice maken het geheel compleet! Dank je wel Monique, maar zeker ook je dochter.
Ben blij dat ik voor mijn nieuwe haarwerk heb gekozen voor "de Kapperie". In goed overleg werd een mooi haarwerk uitgezocht en alvast (kosteloos) het nog wel aanwezige haar bijgeknipt. Het haarwerk werd daarna met zorg geplaatst en ik kreeg uitgebreid uitleg over de verdere verzorging.
Goede intake gehad met een integere Monique. 3 pruiken voor mijn Afro haar heeft Monique voor mij op zicht bij een leverancier gehaald. Ben zelf nog op zoek gegaan naar een goed haarwerk bij een winkel voor Afro haar benodigdheden en een mooi en goed passend haarwerk gevonden. Helaas wil Monique nu een vergoeding voor de 3 haarwerken welke zij van hasr leverancier op zicht heeft gehad. Erg jammer en is naar mijn mening misbruik maken van haar positie en mijn ziekte!
Ik ben superblij met mijn nieuwe haarwerk.
Monique heeft heel goed gekeken, wat bij mij past.
Het voelde heel vertrouwd.
Dankjewel voor de fijne begeleiding en ik ben heel blij met alle complimenten, die ik krijg.
Liefs Petra.
Als je op zoek bent naar een haarwerk, kan ik écht maar één salon en één mevrouw aanraden.
Zij weet precies wat je nodig hebt. Je kunt het allemaal aan Monique van de Kapperie overlaten. Zij stelt je NOOIT teleur.
Als je op zoek bent naar een haarwerk, kan ik écht maar één salon en één mevrouw aanraden.
Zij weet precies wat je nodig hebt. Je kunt het allemaal aan Monique van de Kapperie overlaten. Zij stelt je NOOIT teleur.
Het is niet zo moeilijk om voor de Kapperie én voor Monique een positieve recentie te schrijven.
Het is een fantastische zaak en een hele lieve en vakkundige vrouw. Ze weet precies wat je bedoelt en ze maakt er geen punt van om je thuis of waar je ook verblijft op te komen zoeken met een aantal haarwerken. Ze knipt de haarwerken ter plekke bij.
Zij is en blijft een aanrader.
Hartelijk dank, Monique, voor de goede zorg en aandacht.
Het haarwerk past goed bij mij.
Wij kunnen de kapperie van harte aanraden.
Hartelijke groet van een tevreden klant.
Na de eerst te schrik te boven zijn gekomen dat ik een pruik zou gaan dragen door de chemokuur ben ik terecht gekomen bij Monique. Toen wij daar binnen kwamen viel de spanning gelijk weg. Zo vriendelijk en gastvrij. Ze had al wat pruiken en kon meteen passen. 1 in mijn kleur en model. Alles werd zo fijn en rustig uitgelegd. Alle tijd werd er voor je genomen. Ik ging dan ook met een heel goed gevoel naar huis. Dank je wel.

 

Bekijk ook de recenties op onze facebook of instagram pagina. klik op onderstaande icon om daar naar toe te gaan.

   

 

 
         

 

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Het laatste nieuws

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten