Nieuws

Look good feel better

Geschreven op

Als vrijwilliger werkzaam bij "Look good feel better" weet ik als geen ander welke behoeften er leven als men plotseling geconfronteerd wordt met de gevolgen van kanker. Lees meer »

Quote's van workshopdeelnemers

Geschreven op

"Ik ben even met iets heel anders bezig geweest dan het ziek zijn” "Na het tekenen van mijn wenkbrauwen kreeg ik mijn gezicht weer terug” "Ik keek in de spiegel en herkende... Lees meer »

'Shaduw is veilig'. Toch?

Geschreven op

Huidkanker is in Nederland de meest voorkomende vorm van kanker, waarvan melanoom de meest agressieve vorm is. Daarom start Stichting Melanoom binnenkort met haar nieuwe be... Lees meer »

Verwendag Ziekenhuis Rijnstate te Arnhem.

Geschreven op

Vrouwen die diagnose kanker hebben gekregen konden 29 maart j.l. terecht in het Ziekenhuis Rijnstate (Arnhem) voor een informatie- en verwendag. Wederom een groot succes. Lees meer »

Man sneller kaal door Roken

Geschreven op

Mannen die meer dan twintig sigaretten per dag roken, hebben grote kans om kaal te worden. Roken maakt de haarzakjes kapot en beschadigt cellen die verantwoordelijk zijn vo... Lees meer »

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Over ons

Wij zijn al meer dan 20 jaar een begrip in Arnhem en omgeving. In de jaren '90 begonnen als een dameskapsalon maar door de jaren heen uitgegroeid tot een all-round kapsalon waar jong en oud zich thuis voelt. 

Lidy van Dam

Top styliste, al 2 jaren achtereen modellen verzorgd op de Amsterdam Fashion Week

Monique van Hulzen

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten