Nieuws

Update 1 april 2020 Noodmaatregelen RIVM verlengd

Geschreven op

Zoals jullie vernomen hebben worden de noodmaatregelen tot 28 april verlengd. Dat betekent dat ook de Kapperie gesloten blijft. Als je nog een afspraak hebt staan, dan bell... Lees meer »

Ook wij nemen het Coronavirus serieus (COVID-19)

Geschreven op

Het zijn bijzondere tijden, zoveel is duidelijk. Winkels en kantoorpanden dicht, iedereen thuis werken, een toespraak van de premier, met zijn allen voor de buis, steeds ni... Lees meer »

Op zoek naar een zorgverzekering die een haarwerk of haarstuk vergoedt?

Geschreven op

Op zoek naar een zorgverzekering die haarwerken, haarstukken (pruiken) vergoedt? Onze branchevereniging ANK heeft voor je op een rijtje gezet wat de vergoedingen per verzek... Lees meer »

Onze privacy verklaring

Geschreven op

de Kapperie neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde... Lees meer »

Zorgverzekering 2018

Geschreven op

Zoetermeer, november 2017 Aan alle leden van de Alopecia Vereniging Betreft Zorgverzekering 2018 Het einde van het lopende verzekeringsjaar is nabij . Lees meer »

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Over ons

Wij zijn al meer dan 20 jaar een begrip in Arnhem en omgeving. In de jaren '90 begonnen als een dameskapsalon maar door de jaren heen uitgegroeid tot een all-round kapsalon waar jong en oud zich thuis voelt. 

Lidy van Dam

Top styliste, al 2 jaren achtereen modellen verzorgd op de Amsterdam Fashion Week

Monique van Hulzen

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten