Thema-avond UITERLIJKE VERZORGING EN KANKER Woensdag 18 maart 2015 in het Toon Hermanshuis in Arnhem

 

 

 "Ik heb het leven lief,

De bergen en de dalen,

De warme zonnestralen,

Ik heb het leven lief!” 

 

 

Toon

  
   

De kappertie is een van de deelnemende bedrijven, tevens zal Monique van Hulzen als gastspreker optreden 

Kanker zet je leven op zijn kop. Het heeft enorme gevolgen, niet alleen psychisch en sociaal, maar ook lichamelijk. Tijdens deze avond vertellen professionals over de mogelijkheden die er zijn om juist in deze moeilijke periode te stralen. De verzorging van huid en haar kan hier belangrijk in zijn. Maar ook wordt ingegaan op de aangepaste kleding als elastische kousen, topjes en kleurgebruik. Graag reiken wij deze avond handvaten aan om er (nog) beter uit te zien, om zo (nog) beter in uw vel te zitten.  


18.30 uur  Registratie en ontvangst, Mogelijkheid aanwezige bedrijven te bezoeken 
19.00 uur  Inleiding door avondvoorzitter 
19.15 uur  Visagie en huidverzorging na bestraling en/of chemo. Reni Peters & Grace Roetert 
19.30 uur  Is een elastische kous altijd grijs? Jeune de Graaf 
19.45 uur Wat kan een tatoeage doen bij een borstreconstructie? Desley Dingjan 
20.00 uur Koffiepauze. Mogelijkheid aanwezige bedrijven te bezoeken 
20.30 uur Pep jezelf op met de juiste kleur!. Antoinet Kuipers 
20.45 uur Haar verloren? Wat zijn de mogelijkheden? Monique van Hulzen 
21.00 uur  Naborrel. Mogelijkheid aanwezige bedrijven te bezoeken  

Aanmelden Wij stellen het op prijs wanneer u zich van te voren aanmeldt voor deze avond op woensdag 18 maart as. Dit kan telefonisch op dinsdag en donderdag tussen 09.30 en 16.00 uur en op vrijdag tussen 09.30 en 13.00 uur. Een mailtje naar info@thharnhem.nl sturen, kan natuurlijk ook.  
Parkeren Parkeren kan in de avonduren voor € 0,50 per uur in de parkeergarage Musis. Deze ligt op ongeveer 6 minuten lopen aan de overzijde van de straat. Voor de deur kan ook geparkeerd worden tegen een regulier parkeertarief van € 2,85 per uur tot 23.00 uur. Meer informatie over deze activiteit en andere programma’s vindt u op de website www.thharnhem.nl 

 

THHArnhem | Eusebiusbuitensingel 34, 6828 HW ARNHEM | E: info@thharnhem.nl | T: 026 - 21 33 196 Openingstijden: dinsdag: 09.30 - 16.00 uur, donderdag: 09.30 - 16.00 uur, vrijdag: 09.30 - 13.00 uur

Naar het overzicht

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Over ons

Wij zijn al meer dan 20 jaar een begrip in Arnhem en omgeving. In de jaren '90 begonnen als een dameskapsalon maar door de jaren heen uitgegroeid tot een all-round kapsalon waar jong en oud zich thuis voelt. 

Lidy van Dam

Top styliste, al 2 jaren achtereen modellen verzorgd op de Amsterdam Fashion Week

Monique van Hulzen

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten