Een tweede leven voor uw oude haarwerk

Wat kunt u doen met uw haarwerk als u het niet meer nodig heeft, of als deze aan vervanging toe is?

De Kapperie staat in contact met een stichting Protesis de mama! Deze stichting zet zich in voor vrouwen met borstkanker in Cuba. Dit doen zij in samenwerking met de Cubaanse projectgroep Alas por la Vida. Door het in Nederland inzamelen van haarwerken en borstprothesen en aanverwante materialen proberen zij zoveel mogelijk hulp te bieden aan vrouwen in Cuba die als gevolg van de medische behandeling hun haar verliezen. Indien u uw oude haarwerk niet meer gebruikt, kunt u het inleveren bij de Kapperie. Wij zorgen dan dat uw haarwerk op de juiste plaats terecht komt. Klik hier  voor meer info

 

           
 

Kanker.

Ik denk dat één ieder van ons er dichtbij of iets verder weg wel eens mee te maken heeft gehad.
De belangrijkste vrouw in mijn leven zei altijd:

"Samen zijn we sterk."
SAMEN,....... ongeacht waar ter wereld. Kanker kent geen grenzen.’

 

Liny van der Heijden, voorzitter Stichting Prótesis de Mama para Alas por la Vida

 
 
     

 

 

         
     

 

 

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Het laatste nieuws

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten