Top collectie

Mutsje van goede, comfortabele stretch kwaliteit. Een onmisbare basic bij haaruitval door chemo of alopecia.  Met de naden naar buiten voor meer volume of met de naden naar binnen voor een ronder effekt. Een Top kun je op verschillende manieren dragen; met het volume naar achteren of aan de zijkant. Probeer zelf uit waar jij je het best bij voelt. Draag hem zo, of in combinatie met een sjaal. Wil je deze mutsjes online bestellen dat kan bij Mooihoofd.nl, de Kapperie heeft de hiergetoonde getoonde mutsjes op voorraad, dat is vooral makkelijk als u het hoofdbedekking wilt bekijken, passen of meteen mee wilt nemen.


Top-plus collectie

Mutsje van goede, comfortabele stretch kwaliteit. De basis van dit model is onze bekende Top waarover in hetzelfde materiaal extra gedrapeerde stroken zijn vastgemaakt. Je hoeft niks meer zelf te knopen of vast te maken, gewoon opzetten en klaar! Past bij allerlei kledingstijlen, van basic tot chique


Petten en sjaals
Balloon caps zijn rond van model, met lekker veel volume. Zowel de voering als de buitenkant van deze cap is van katoen en het model geeft een optimale bedekking van de haarlijn. Elastiek aan de achterkant. Naar wens kan de cap ook gecombineerd worden met een haaraccessoire of dunne driehoek sjaalHet album kan niet worden gevonden.


Tip: kijk naar deze video-instructie en leer hoe je snel en gemakkelijk een sjaal kan knopen
<terug naar onze oplossingen>

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Het laatste nieuws

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten