Onze oplossingen sluiten nauw aan op de behoeftes die wij zien.

De Kapperie heeft als leidend beginsel dat wij zo goed als mogelijk aansluiten op wat u als klant nodig heeft. Daarom blijven we luisteren en ons assortiment aanpassen. Onze ervaring leert dat onze klanten deze aanpak prettig te vinden.

Gezond haar vereist een gezonde hoofdhuid.

Ook al heeft u te maken met (tijdelijke) kaalheid of dun haar, elk haar groeit beter als ook de hoofdhuid in een goede conditie is. Wist u dat medicinale shampoo’s kunnen helpen om na een chemobehandeling de op de hoofdhuid achtergebleven afvalstoffen te verwijderen? Door jarenlange research naar oorzaken van dunner wordend haar- en hoofdhuidproblemen heeft Mediceuticals® zich ontwikkeld tot een superieur product. Mediceuticals® is ontwikkeld door dermatologische wetenschappers die de meest geavanceerde farmaceutische methoden en natuurlijke grondstoffen in de receptuur hebben verwerkt en toegepast. Omdat wij overtuigd zijn van de werking van deze producten hebben wij dit in ons assortiment.

Natuurlijke en passende oplossingen.

Een volledige haarwerk (pruik) is vrijwel altijd noodzakelijk als er geen of vrijwel geen haar meer is. Haarwerken (pruiken) zijn gemaakt van echthaar of van een synthetisch materiaal. De synthetische Haarwerken (pruiken) die wij in ons assortiment hebben, zijn niet van echt haar te onderscheiden. Indien noodzakelijk kunnen ook deze haarwerken (pruiken) op maat worden vermaakt door ze te knippen en te vervormen naar uw eigen wens. Om karakteristieken uit uw eigen kapsel terug te laten komen kunnen we zelfs haarkleuren bij knopen. In ons assortiment bieden we haarwerken (pruiken) of haarstukjes van synthetische vezel, echt haar of een combinatie van beiden. Verder is er nog keuze tussen een machinaal vervaardigde haarwerk (pruik), een handgeknoopte of wederom een combinatie van beiden. U kunt van ons verwachten dat we u de beste oplossing adviseren. De verschillen in levensstijl en financiële middelen spelen hierin uiteraard een rol. Een haarwerk (pruik) of haarstuk wat het beste bij u past, is zeker niet per definitie ook de duurste oplossing.

Klaar voor dagelijks gebruik

Als u een haarwerk (pruik) heeft gekocht heeft u altijd aanvullende producten nodig om de haarwerk(pruik) in goed model en fris te houden. Bijvoorbeeld een piepschuimen hoofd voor het netjes opbergen van de pruik als u deze even niet wilt dragen, of speciale onderhoudshampoo en balsem. De Kapperie weet dit en helpt u hiermee. U kunt verzekerd zijn dat u bij de Kapperie goed af bent.

 

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Het laatste nieuws

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten