Volg ons op Facebook  
Telefoonnummer: 026 - 3816082
entree-dekapperie Haarwerksalon Pand De Kapperie detail Kapperie detail lidy Kapperie Pand De Kapperie Banner006 Banner004

Onze oplossingen sluiten nauw aan op de behoeftes die wij zien.

De Kapperie heeft als leidend beginsel dat wij zo goed als mogelijk aansluiten op wat u als klant nodig heeft. Daarom blijven we luisteren en ons assortiment aanpassen. Onze ervaring leert dat onze klanten deze aanpak prettig te vinden.

Gezond haar vereist een gezonde hoofdhuid.

Ook al heeft u te maken met (tijdelijke) kaalheid of dun haar, elk haar groeit beter als ook de hoofdhuid in een goede conditie is. Wist u dat medicinale shampoo’s kunnen helpen om na een chemobehandeling de op de hoofdhuid achtergebleven afvalstoffen te verwijderen? Door jarenlange research naar oorzaken van dunner wordend haar- en hoofdhuidproblemen heeft Mediceuticals® zich ontwikkeld tot een superieur product. Mediceuticals® is ontwikkeld door dermatologische wetenschappers die de meest geavanceerde farmaceutische methoden en natuurlijke grondstoffen in de receptuur hebben verwerkt en toegepast. Omdat wij overtuigd zijn van de werking van deze producten hebben wij dit in ons assortiment.

Natuurlijke en passende oplossingen.

Een volledige haarwerk (pruik) is vrijwel altijd noodzakelijk als er geen of vrijwel geen haar meer is. Haarwerken (pruiken) zijn gemaakt van echthaar of van een synthetisch materiaal. De synthetische Haarwerken (pruiken) die wij in ons assortiment hebben, zijn niet van echt haar te onderscheiden. Indien noodzakelijk kunnen ook deze haarwerken (pruiken) op maat worden vermaakt door ze te knippen en te vervormen naar uw eigen wens. Om karakteristieken uit uw eigen kapsel terug te laten komen kunnen we zelfs haarkleuren bij knopen. In ons assortiment bieden we haarwerken (pruiken) of haarstukjes van synthetische vezel, echt haar of een combinatie van beiden. Verder is er nog keuze tussen een machinaal vervaardigde haarwerk (pruik), een handgeknoopte of wederom een combinatie van beiden. U kunt van ons verwachten dat we u de beste oplossing adviseren. De verschillen in levensstijl en financiële middelen spelen hierin uiteraard een rol. Een haarwerk (pruik) of haarstuk wat het beste bij u past, is zeker niet per definitie ook de duurste oplossing.

Klaar voor dagelijks gebruik

Als u een haarwerk (pruik) heeft gekocht heeft u altijd aanvullende producten nodig om de haarwerk(pruik) in goed model en fris te houden. Bijvoorbeeld een piepschuimen hoofd voor het netjes opbergen van de pruik als u deze even niet wilt dragen, of speciale onderhoudshampoo en balsem. De Kapperie weet dit en helpt u hiermee. U kunt verzekerd zijn dat u bij de Kapperie goed af bent.

 

© 2015 De Kapperie