Volg ons op Facebook  
Telefoonnummer: 026 - 3816082
entree-dekapperie Haarwerksalon Pand De Kapperie detail Kapperie detail lidy Kapperie Pand De Kapperie Banner006 Banner004

Ook wij nemen het Coronavirus serieus (COVID-19)

Het zijn bijzondere tijden, zoveel is duidelijk. Winkels en kantoorpanden dicht, iedereen thuis werken, een toespraak van de premier, met zijn allen voor de buis, steeds nieuwe en strengere maatregelen en natuurlijk angst voor de gezondheid van jezelf en je dierbaren.

Wat ons betreft heeft het iets surrealistisch, je knijpt je af en toe in je arm om te zien of het wel allemaal echt gebeurt. Weinigen hebben dit eerder meegemaakt en ook wij stellen de gezondheid van jullie als klant en ons zelf als hoogste prioriteit. 

 

Wij hebben besloten om de Kapperie Kapsalon & Haarwerken open te houden, beperkt dat dan wel. Uiteraard nemen wij extra voorzorgsmaatregelen om jouw én onze gezondheid te waarborgen. Om hier een passend en goed antwoord op te kunnen geven, hanteren wij de richtlijn vanuit het RIVM aangevuld met de adviezen van het ANKO, onze kappersbranche organisatie.

 

Waar komen deze maatregelen momenteel op neer?

 

  • In de kapsalon nemen wij maximaal 2 klanten tegelijk in behandeling.
  • In de Haarwerksalongeld ook een maximum van 2 klanten tegelijkertijd  
  • Wij ontsmetten -met Dettol- alle contactplekken- in onze salon.  
  • Uiteraard geven wij geen hand. 
  • Elke klant krijgt een eigen nieuwe ‘wegwerp’kapmantel die na gebruik wordt weggegooid.  
  • Ons gereedschap (ook pinapparaat) wordt regelmatig gedesinfecteerd.  

 

Wat verwachten wij van jou? 

  • Neem net als ons ook je eigen verantwoordelijkheid en volg de hygiëne maatregelen van het RIVM. 
  • Wanneer je een afspraak hebt staan en je voelt je niet lekker, verkouden, hoesten, keelklachten of een ‘gewone’ griep, annuleer je afspraak dan en we helpen je graag een nieuwe afspraak in te plannen. 

 

 

Je bent vanzelfsprekend nog steeds van harte welkom en ook in deze tijden bieden wij jou graag de kwaliteit en gezelligheid die je van ons bent gewend.

Naar het overzicht

© 2015 De Kapperie