Ook wij nemen het Coronavirus serieus (COVID-19)

Het zijn bijzondere tijden, zoveel is duidelijk. Winkels en kantoorpanden dicht, iedereen thuis werken, een toespraak van de premier, met zijn allen voor de buis, steeds nieuwe en strengere maatregelen en natuurlijk angst voor de gezondheid van jezelf en je dierbaren.

Wat ons betreft heeft het iets surrealistisch, je knijpt je af en toe in je arm om te zien of het wel allemaal echt gebeurt. Weinigen hebben dit eerder meegemaakt en ook wij stellen de gezondheid van jullie als klant en ons zelf als hoogste prioriteit. 

Wij hebben besloten om de Kapperie Kapsalon & Haarwerken open te houden, beperkt dat dan wel. Uiteraard nemen wij extra voorzorgsmaatregelen om jouw én onze gezondheid te waarborgen. Om hier een passend en goed antwoord op te kunnen geven, hanteren wij de richtlijn vanuit het RIVM aangevuld met de adviezen van het ANKO, onze kappersbranche organisatie.

Waar komen deze maatregelen momenteel op neer?

  • In de kapsalon nemen wij maximaal 2 klanten tegelijk in behandeling.
  • In de Haarwerksalongeld ook een maximum van 2 klanten tegelijkertijd  
  • Wij ontsmetten -met Dettol- alle contactplekken- in onze salon.  
  • Uiteraard geven wij geen hand. 
  • Elke klant krijgt een eigen nieuwe ‘wegwerp’kapmantel die na gebruik wordt weggegooid.  
  • Ons gereedschap (ook pinapparaat) wordt regelmatig gedesinfecteerd.  

 

Wat verwachten wij van jou? 

  • Neem net als ons ook je eigen verantwoordelijkheid en volg de hygiëne maatregelen van het RIVM. 
  • Wanneer je een afspraak hebt staan en je voelt je niet lekker, verkouden, hoesten, keelklachten of een ‘gewone’ griep, annuleer je afspraak dan en we helpen je graag een nieuwe afspraak in te plannen. 

 

 

Je bent vanzelfsprekend nog steeds van harte welkom en ook in deze tijden bieden wij jou graag de kwaliteit en gezelligheid die je van ons bent gewend.

Naar het overzicht

Onze oplossingen

Haarwerken en haarstukjes

Wij hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes. Onze collectie bestaat uit verscheidene merken, leveranciers en prijsklasses. Voor iedereen is er een ruime keuze mogelijk. Naast aanschaf bieden wij ook hulp bij het dagelijkse gebruik en onderhoud.

01

Maatwerk haarwerk

Een maatwerk haarwerk wordt zoals het woord al aangeeft volledig op maat en handgemaakt vervaardigd.

02

Hoofdhuidanalyse en verzorging

Wij zijn niet alleen een ANKO certificeerde salon, maar ook een Mediceuticals gecertificeerde kapsalon. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop en u een goed en passend advies kunnen geven over de verschillende Mediceuticals producten-lijnen die wij natuurlijk ook mogen voeren.

 
03

Onze verzorgingsproducten

De kapperie gebruikt en verkoopt meerdere verschillende verzorgingsproducten en lijnen. Elke lijn of product heeft zo zijn eigen kenmerken.

04

Bekijk ons modellenboek

Hier kunt u albast een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Tijdens uw bezoek aan onze salon kunnen we natuurlijk ook de laatste haarwerken laten zien.

05

Tops, petten, sjaals en meer

Wanneer je te maken krijgt met haarverlies en je je hoofd graag wilt bedekken op een manier die het best bij jou past en je wilt (even) geen pruik dragen, dan zijn er verschillende alternatieven.

06

Over ons

Wij zijn al meer dan 20 jaar een begrip in Arnhem en omgeving. In de jaren '90 begonnen als een dameskapsalon maar door de jaren heen uitgegroeid tot een all-round kapsalon waar jong en oud zich thuis voelt. 

Lidy van Dam

Top styliste, al 2 jaren achtereen modellen verzorgd op de Amsterdam Fashion Week

Monique van Hulzen

Openingstijden

Maa
gesloten
Din
9:00 – 17:00
Woe
9:00 – 17:00
Don
9:00 – 17:00
Vrij
9:00 – 17:30
Zat
9:00 - 15:00
Zon
Gesloten